Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Αφίξεις στο Αιγίνιο και σχεδιασμός για τις μεταγραφικές κινήσεις!

Ο Αιγινιακός έφερε στη χώρα μας τον Βέσελ Λιμάι. Κοντά και σε Ιβάν Πέριτς.
Προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Αιγινιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News στην προπόνηση της Τετάρτης (10/01) έλαβε μέρος ο Γερμανός με κοσοβάρικη υπηκοότητα, Βέσελ Λιμάι. Πρόκειται για 21 ετών (01/12/96) μεσοεπιθετικό που έπαιζε στην αλβανική Μπίλις (13 συμμετοχές, 3 γκολ). Ο Λιμάι έχει παίξει ακόμα στην αυστριακή Χορν, τη δεύτερη ομάδα του Αμβούργου και την Κότμπους U19.

Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι η ομάδα της βόρειας Πιερίας βρίσκεται κοντά και στον Σέρβο μέσο, Ιβάν Πέριτς. Ο 25χρονος (03/08/1992) έπαιζε τα τελευταία χρόνια στη Μπεζάνιγια (37 συμμετοχές, 3 τέρματα).

Έφτασε στην πόλη της βόρειας Πιερίας ο Μαρουάν Χλαλ.
Στο Αιγίνιο βρίσκεται ο Μαρουάν Χλαλ. Ο Μαροκινός επιθετικός ταξίδεψε στη χώρα μας για να υπογράψει στον Αιγινιακό και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της βόρειας Πιερίας.
Ο 20χρονος έκανε μάλιστα προπόνηση και την Τρίτη και την Τετάρτη. Σε καλό δρόμο είναι και η προσπάθεια απόκτησης του Χρήστου Ιντζίδη, ο οποίος εδώ και μέρες είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Αιγινιακό.
Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (10/1) η διοίκηση παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στην προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη σύσφιξη των σχέσεων.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου