Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Ας μιλήσει με ονόματα ο κύριος Καλαϊτζίδης αν έχει αποδείξεις και στοιχεία

Ο πρόεδρος του Αιγινιακού, Βασίλης Ζήρνας δήλωσε άγνοια για όσα φέρεται να έχει καταθέσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην κατάθεσή του φέρεται να έχει εμπλέξει τον Αιγινιακό και να έχει μιλήσει για «στήσιμο» στα ματς με τον Άρη (5-0) και τον ΟΦΗ (6-0). Ο πρόεδρος της ομάδας της βόρειας Πιερίας, Βασίλης Ζήρνας σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 δήλωσε άγνοια και τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν γνωρίζουν τίποτα..

Αναλυτικά ο Ζήρνας δήλωσε:
«Αυτό που έχω να πω είναι ότι ανέλαβα μια ομάδα την 3η αγωνιστική. Η πρώτη μας αγωνιστική ήταν στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Για όλα αυτά που μιλάει ο κύριος Καλαϊτζίδης είναι πριν από εμάς. Εμείς αγοράσαμε την ομάδα από τον κύριο Νιώπα.

Αυτό που βλέπω είναι ότι η κόντρα είναι προσωπική, δηλαδή του κυρίου Καλαϊτζίδη με τον κύριο Νιώπα. Εμείς σαν Αιγινιακός δεν έχουμε κάτι, ούτε με την Καλαμαριά, ούτε με τον κόσμο της και κοιτάμε από κοντά αυτές τις εξελίξεις. Ακούγεται το δικό μας όνομα, του Αιγινιακού».

Δεν σας ανησυχεί το γεγονός, αν είναι έτσι, ότι υπάρχουν πέντε παίκτες στην ομάδας παλιοί του κυρίου Νιώπα, οι οποίοι, όπως λέει ο κύριος Καλαϊτζίδης, στήνουν παιχνίδια; Λέει ότι το παιχνίδι με τον Άρη είχε συμφωνηθεί να δοθεί στον δεύτερο γύρο τον Άρη...

«Αυτά από ό,τι γνωρίζω τα κατέθεσε στον Εισαγγελέα. Αυτό είναι δουλειά των δικηγόρων, του Εισαγγελέα. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι το παρακολουθούμε στενά. Εάν υπάρχουν αποδείξεις να δοθεί άπλετο φως και να μιλήσει η δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε κάτι τέτοιο σαν καινούργια διοίκηση.

Πήραμε μία πολύ καλή ομάδα που ήταν σε αγωνιστικό τέλμα και κοιτάξαμε να βάλουμε ένα νοικοκυριό, να ανυψώσουμε το ηθικό της, γιατί είχε τρεις ήττες σε τρεις αγώνες. Αν υπάρχουν αποδείξεις, καλό είναι να βγουν».

Στα αποδυτήρια τι εικόνα υπάρχει;
«Είναι άσχημο ν' ακούγεται γι' αυτή την ομάδα. Όλα τα παιδιά δεν γνωρίζουν τίποτα. Όλοι δηλώνουν πως δεν ξέρουν τίποτα και είναι άσχημο κι αυτό. Ας μιλήσει με ονόματα ο κύριος Καλαϊτζίδης αν έχει αποδείξεις και στοιχεία. Καλό είναι, εφόσον υπάρχουν αποδείξεις, να συνεχίσει η Δικαιοσύνη το έργο της. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Με λυπεί ότι η προσωπική κόντρα αυτή καταλήγει και μέσα στην ομάδα».

Τι κόντρα να έχουν;
«Αφού μαζί συζητούσαν, μαζί τα έλεγαν. Από εκεί δεν βγαίνει αυτό; Εμείς αναλάβαμε με το Αίγιο και την επόμενη αγωνιστική ήταν με τον κύριο Καλαϊτζίδη».

Θα κάνετε καμία κουβέντα με τους παίκτες;
«Εμείς είμαστε μια οικογένεια στην ομάδα από την ημέρα που την πήραμε. Έχει αποδειχτεί από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της ομάδας. Ήταν πολύ καλή αγωνιστικά με καλό υλικό και πάρα πολύ καλό προπονητή, τον κύριο Νικολαΐδη. Αυτό που κοιτάξαμε ήταν να γίνει ανύψωση ηθικού και να περάσουμε όλα αυτά σε δεύτερη μοίρα. Και το έχουμε καταφέρει.

Εάν υπάρχει κάτι που είναι μεμπτό και μπορεί νομικά να αποδειχτεί και η Δικαιοσύνη να βγάλει τις αποφάσεις, εντάξει. Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη. Να τονίσω ότι η κόντρα δεν είναι Αιγινιακός - Καλαμαριά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον κόσμο του».
ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου