Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Αυτοκίνητο έκοψε στη μέση κολόνα της ΔΕΗ! Απο θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα!

Άγιο είχε τόσο ο οδηγός του Ι.Χ αυτοκίνητου, όσο οι, περαστικοί καθώς και οι περίοικοι της περιοχής του συμβάντος στα Ευαγγελικά και πολύ κοντά στην περιοχή του υδραγωγείου της Κατερίνης. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο όχημα ξέφυγε της πορείας του και έπεσε με ταχύτητα επάνω σε στύλο της ΔΕΗ τον οποίο κυριολεκτικά έκοψε σαν σπιρτόξυλο.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση στην περιοχή με την τροχαία να απομονώνει το σημείο κλείνοντας τον δρόμο και συνεργείο της ΔΕΗ να καταφθάνει για να διορθώσει τις υλικές ζημίες αποκαθιστώντας την τάξη σε όλα τα επίπεδα.


Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το αυτοκίνητο βγαίνοντας απο τον κυκλικό κόμβο του υδραγωγείου και με κατεύθυνση τον δρόμο προς το Ν. Κεραμίδι, χτύπησε πρώτα στο κράσπεδο δεξιά επάνω στο δρόμο με ταχύτητα, εκεί έσκασε το μπροστινό του λάστιχο και μετά απο περίπου 50 μέτρα, ξέφυγε απο την πορεία του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε απάνω στον στύλο της ΔΕΗ τον οποίο και έκοψε ψηλά, σε σημείο περίπου 3 μέτρα απο το έδαφος με το σπασμένο κομμάτι να πέφτει μέσα στην αυλή του διπλανού σπιτιού!!...

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα και πλέον τις απαντήσεις για το συμβάν θα δώσει το τμήμα τροχαίας της Κατερίνης που διερευνά το ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου