Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Νίκος Κουτρουλός: Θα σας κάνω την τιμή να αποσυρθώ-Εκτέλεσαν το Πιερικό ποδόσφαιρο!

Φίλοι και φίλες του Δια Δίου και του πιερικού ποδοσφαίρου. Καταρχήν θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Λόφου και στον προπονητή κύριο Τσιμπούκα Λάκη για την σημερινή τους εμφάνιση, θέλω όμως να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας για την σημερινή τους προσπάθεια.

Δυστυχώς σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Δίου η διαιτητική τριπλέτα των Ντασιόπουλου, Βρούζου και Μαυρόπουλου, εκτέλεσαν κατά γράμμα τις εντολές που πήραν πριν έρθουν στο γήπεδο.
Εκτέλεσαν όμως και το Πιερικό ποδόσφαιρο.

Κύριοι της ΕΠΣ Πιερίας και του συνδέσμου διαιτητών Πιερίας, είμαι από τους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου είμαι 45 χρονών και ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από τα 14 μου και με μία παρέα φίλων προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για το κάλο του πιερικού ποδοσφαίρου.

Στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις τον συνδυασμό του κυρίου Συμεωνίδη στις προηγούμενες εκλογές τις ΕΠΣ γιατί πίστεψα ότι ενδιαφέρονται για το κάλο του πιερικού ποδοσφαίρου.

 Δυστυχώς κύριοι με απογοητεύσατε και για να σας προλάβω, δεν είναι η πίκρα της ήττας.
 Στην ζωή μου έχω μάθει να χάνω όπως και έχω μάθει να παραδέχομαι τα λάθη μου.

Είναι πολλά τα λάθη σας από την στιγμή που αναλάβατε την διοίκησή της ΕΠΣ Πιερίας, με το σημερινό όμως ξεχείλισε το ποτήρι.
 Αυτό που έγινε στο σημερινό αγώνα δεν το έχω δει στα 31 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και το κακό της υπόθεσης είναι ότι είμαι εκατό τις εκατό βέβαιος ότι δεν υπάρχει ο παράγοντας του ανθρωπίνου λάθους,

Κύριοι της ΕΠΣ Πιερίας, κύριε Ντασιόπουλε επειδή όπως είπα παραπάνω είμαι από τους ρομαντικούς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όλα μου τα χρόνια πρόσφερα αφιλοκερδώς θα σας κάνω την τιμή να αποσυρθώ από τους αγωνιστικούς χώρους γιατί εσείς δεν θέλετε ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο.
Θέλετε ανθρώπους να σας κάνουν την δουλειά.
Καλή συνέχεια.
Με τιμή
Κουτρουλός Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου