Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ο Ανέστης Παναγιωτίδης σκόραρε και η Ελπίς του Αποστόλη Στύλου παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου!

Με το Νίκο Γεράκη να έρχεται από τον πάγκο και ως πραγματικό… αρπακτικό, να «δαγκώνει» στο 90΄ τον Άρη Αβάτου, η Ελπίς Σκουτάρεως πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στην ομάδα της Ξάνθης, δείχνοντας πως έχει αποκτήσει μέταλλο νικητή και μένει ζωντανή στην μάχη του πρωταθλήματος, καθώς δύο εβδομάδες πριν από το σπουδαίο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου τον έπιασε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 26΄ με τον Λαζαρίδη, ωστόσο στο 63΄ ο Ανέστης Παναγιωτίδης κατάφερε να ισοφαρίσει και στην εκπνοή του αγώνα ο Γεράκης μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς πέτυχε το νικητήριο γκολ και ακολούθησε η πανηγυρική selfie με τον ίδιο σε πρώτο πλάνο.

Όσον αφορά τον αγώνα, η Ελπίς μπορεί να έχασε ένα ημίχρονο για να μπει στο παιχνίδι έχοντας εις βάρος της το 0-1, αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ του Καπετάνου που κακώς δεν μέτρησε, ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Απόστολου Στύλου έκαναν μία καταπληκτική εμφάνιση. Με πάθος και θέληση, διεκδικούσαν κάθε μπάλα, έβγαζαν ευκαιρίες και ισοφάρισαν στο 63΄ με τον Παναγιωτίδη. Το άγχος άρχισε να μεγαλώνει μετά την αποβολή του Σάββα Γεωργιάδη, αλλά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και με ένα φανταστικό τελείωμα στο φινάλε από τον Γεράκη πήραν τους πολύτιμους βαθμούς.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κωφοκότσιος, Μουσικάκης, Πασχαλούδης, Νικολαΐδης, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Καπετάνος, Ζιγκερίδης.
Στον πάγκο: Μόσχος, Γεράκης, Ταχματζίδης, Καστανιώτης, Παπαβασιλείου, Κασμερίδης, Στεφανίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Ταχτσίδης, Λαζαρίδης, Χαριτίδης, Ευθυμιάδης.
Στον πάγκο: Κουτίνης, Καλαϊτζίδης, Γκέκας, Βασιλειάδης Γ., Μελισσόπουλος Μ., Μελισσόπουλος Ν., Κελεσίδης.
 Πηγή: serressport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου