Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Αντίπαλοι για 90′ λεπτά Σάββας και Σάκης Παντελίδης, την Κυριακή στο Λαμία -Αστέρας!

Την Κυριακή 21/1 στις 17:15 για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ, στο ΔΑΚ Λαμίας θα αναμετρηθούν η τοπική ομάδα με τον Αστέρα Τρίπολης, εκεί θα βρεθούν αντίπαλοι δύο πρώην συνεργάτες,  ο λόγος για τον Σάββα και Σάκη Παντελίδη, αλλά και ο βοηθός του Σάββα Παντελίδη, Άκης Βάβαλης και οι τρεις μαζί ήταν στον Ηρακλή πέρυσι.
Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο από την ημέρα που πήγε τον έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο, μαζί του είναι ο βοηθός του Άκης Βάβαλης τον οποίο είχε και στον Ηρακλή.

Στην αντίπαλη πλευρά ο  Σταύρος  (Σάκης ) Παντελίδης, ο οποίος είναι γυμναστής στην Λαμία, ενώ πέρυσι ήταν μαζί στον Ηρακλή.

Θυμίζουμε ότι οι δύο μαζί συν τον Άκη Βάβαλη, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να πετύχουν τον άθλο της παραμονής του Ηρακλή στην Σούπερ Λίγκ μέσα στο γήπεδο, άσχετα αν στην συνέχεια αυτό δεν έμελλε να ολοκληρωθεί, καθώς ο Ημίθεος υποβιβάστηκε εξ αγωνιστικά!

Ο Σάββας Παντελίδης έχει γεννηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου του 1965, ο 52 χρόνος κόουτς έχει αγωνιστεί ως παίκτης από το 1988-97 Δόξα Βύρωνα, και 1997-02 στην Προοδευτική.

Ενώ ως προπονητής σε Θρασύβουλο, Ρόδο, Φωστήρα, Καλλιθέα, Αιγάλεω,Τρίκαλα, Εθνικό Πειραιώς, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, ΠΑΣ Γιάννενα, Λεβαδειακό, Ηρακλή και από τον Σεπτέμβριο του 2017 στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σταύρος  (Σάκης ) Παντελίδης έχει γεννηθεί στις 13 Μαΐου του 1976, ο 42χρόνος γυμναστής, ξεκίνησε από τον Εθνικό Κατερίνης και τον Αιγινιακόόπου είχε διπλό ρόλο αφού εκτός από γυμναστής ήταν και βοηθός προπονητή.

Στην συνέχεια εργάστηκε σε Παναιτωλικό, Πανσεραϊκό, Άρη, Πλατανιά, Καλονή, Ηρακλή και από το καλοκαίρι ανήκει στην Λαμία, με την οποία μέχρι στιγμής έχει εκπληκτικά αποτελέσματα, όσο αφορά τους τραυματισμούς, αφού έχει μόνο  μία  θλάση στην ομάδα της Λαμίας, από την καλοκαιρινή προετοιμασία ωςσήμερα, κάτι που σπανίζει ειδικά στις μεγάλες ομάδες φαινομενικά…

Ο μικρότερος της παρέας, δηλαδή ο βοηθόςτου Σάββα Παντελίδη Άκης Βάβαλης, είναι γεννημένος στις 21 Σεπτεμβρίου του 1985, ο 32 χρόνος κόουτς έχει εργαστεί ως βοηθός, σε Πανσεραϊκό, Λοκομοτίβ Πλοβντίν, ΠΑΕ Σέρρες, Παναιτωλικό, Ερμή Αραδίππου, Ηρακλή και από τον Σεπτέμβριο είναι και πάλι στο πλευρό του Σάββα Παντελίδη.

Μιλάμε για μια παρέα που κέρδισε τα εύσημα για την παραμονήτου Ηρακλή στην κατηγορία, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο για 90′ λεπτά θα είναι αντίπαλοι.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο στο » Θεόδωρος Κολοκοτρώνης » η Λαμία είχε επικρατήσει 1-3 του Αστέρα,  και μετά από εκείνο το ματς ο Σάββας Παντελίδης διαδέχτηκε τον Στάικο Βεργέτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Τρίπολης.
Πηγή: taklin.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου