Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας-Πιερικός Ρυακίων 5-0 Άνοιξε λογαριασμό ο Τσικαδέρης!

Δίκαιη και καθαρή σε σκορ νίκη με 5-0 για τον Εθνικό Ν. Τραπεζούντας επι του ισχυρού φέτος Πιερικού Ρυακίων που δεν ήταν όπως αποδείχθηκε σε καλή μέρα απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπεκιάρη. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, διεκδικώντας τον στόχο της εισόδου στα πλέι-οφ ανόδου για την Α΄κατηγορία!

Μόλις στο 2` ο Γ. Παπαδόπουλος θα ανοίξει το σκορ πετυχαίνοντας το 1-0 για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων ο Σπυριδωνιδης στο 28.
Το 3-0 θα κάνει στο 45` Χνούδας, για να μπούνε οι δυο ομάδες με αυτό το σκορ για ημίχρονο.
Στο 46` θα ...χτυπήσει ξανά ο Γ. Παπαδόπουλος πετυχαίνοντας το 4-0, ενώ διαστάσει θριάμβου διαμορφώνοντας το τελικό  5-0 πέτυχε στο 70` ο Τσικαδέρης.

Από το 65`οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα, λόγω αποχώρησης τραυματισμού του Τερζίδη Χρήστου γιατί είχαν κάνει όλες τις αλλαγές αφού το επέτρεπε το σκορ.

Πολύ καλή απόδοση η ομάδα του Γιώργου Μπεκιάρη πανέτοιμη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής ο Μέγας με βοηθούς τους Ατματζίδη και Μαυρογιώργη

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας: Ευθυμιάδης, Τερζίδης Π. (50΄Χαρινός), Αδαμίδης, Αντωνιάδης, Λυκίδης, Χνούδας, Παπαδόπουλος, Γκανάς, Τουλίκας, (50΄Τερζίδης Χ.) Εφραιμίδης (62΄Χατζηαργυρίου), Σπυριδωνίδης (55΄Τσικαδέρης).

Πιερικός Ρυακίων: Μαντζόλης, Συρόπουλος (46΄Κόλτσης), Κακάνης (48΄Μπατσαράς), Παρμακτσίδης Π., Παρμακτσίδης Κ., Οσταμπασίδης, Μπαμπατζιάνης, Κονιανής (60΄Μάνης), Καραμπουλάκης, Κουσουρής, Λιόλιος (29΄Σιαμπάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου