Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ηρακλής-Πιερικός 5-0 Βαριά ήττα στο Καυτατζόγλειο

Ο Ηρακλής πήρε μία σπουδαία νίκη και προσπέρασε στη βαθμολογία τον Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ είδε τα νέα του αποκτήματα να είναι πολύ ουσιαστικά και να προσαρμόζονται γρήγορα στην ομάδα.
O Ηρακλής πήρε την νίκη εύκολα και ξεκούραστα απέναντι στον Πιερικό, σε ένα ματς ωστόσο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, το ντεμπούτο του Γιαννίτση αλλά και το πρώτο γκολ του Μεντί με τη φανέλα του «γηραιού».

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά άτονο, όμως ο Ηρακλής μπόρεσε να ελέγξει το ρυθμό, δίχως όμως να μπορεί να μετουσιώσει την υπεροχή του σε τελικές προσπάθειες. Από την πλευρά του ο Πιερικός ήταν κι αυτός νωχελικός, έχοντας τον δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι.

Το πρώτο γκολ ήρθε σε ανύποπτο χρόνο με τον Παπαδόπουλο να μοιράζει τη μπάλα στον Ρόβα, ο οποίος για ακόμα μία φορά έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
Το ημίχρονο είχε μέχρι το τέλος του χαμηλό ρυθμό, όμως οι κυανόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στις καθυστερήσεις με τους ρόλους να αντιστρέφονται, καθώς ο Ρόβας έδωσε αυτή τη φορά την ασίστ και ο Παπαδόπουλος σκόραρε μέσα από τη μικρή περιοχή.

 Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής πάτησε το γκάζι πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα, με τους παίκτες της ομάδας της Κατερίνης να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα.
Οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και ήταν άκρως αποτελεσματική.
Στο 65ο λεπτό ο Ηρακλής είχε δοκάρια αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Πτηνόπουλος έπιασε φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ διευρύνοντας το σκορ για την ομάδα του.
Στο επόμενο πεντάλεπτο ο Ηρακλής έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τον Μεντί να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την νέα του ομάδα έπειτα από σέντρα σουτ.

Στο 83ο λεπτό ο νεοεισελθέντας Γκουτσίδης θα μπορούσε να μπει κι αυτός στη λίστα με τους σκόρερ του σημερινού αγώνα, αλλά είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι.
Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στο τέλος της αναμέτρησης, εκεί όπου ο Πτηνόπουλος διπλασίασε τα τέρματά του γράφοντας το τελικό 5-0.

Διαιτητής ο Κατόπης, με βοηθούς τους Κελεσίδη και Παπαδάκη.

Ηρακλής (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης (80΄ Καστριτσέας), Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας (75΄ Γκουτσίδης), Παναγιωτούδης (62΄ Μεντί), Α. Αθανασίου, Παπαδόπουλος (75΄ Π. Αθανασίου), Πτηνόπουλος, Ρόβας.

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης: Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Χατζηδίμπας, Κτιστόπουλος (46΄Κατσιαμήτας), Τουλίκας (46΄Λαζαρίδης), Κραγιόπουλος, Κωστίκος (75΄Παλιάτσιος), Γκουντρουμπής (68΄Καραγκούνης), Κυπαρίσσης, Σαμανίδης.
Πηγή: kampaniasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου