Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Έφυγαν 3 απο την ΑΕ Καρίτσας!

Τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μπέη, Βασίλη Ταρασιάδη και Παρασκευά Λυκούργο ανακοίνωσε η ΑΕ Καρίτσας.
Αναλυτικά:

«H Α.Ε. Καρίτσας θέλει να ευχαριστήσει 3 ποδοσφαιριστές που αποχωρούν από την ομάδα μας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πρόκειται για το Γιώργο Μπέη, το Βασίλη Ταρασιάδη και τον Παρασκευά Λυκούργο.

Ο Γιώργος, ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας μας. Για το υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής σεζόν θα αγωνιστεί στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου. Είναι σίγουρο ότι οι δρόμοι μας θα ανταμώσουν ξανά στο μέλλον.

Ο Βασίλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μείνει για πάντα μέσα στις καρδιές μας, τόσο για την αγωνιστικότητα, όσο και για ήθος του, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Δυστυχώς, η συνεργασία μας θα διακοπεί, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων

Ο Παρασκευάς είναι ένας ποδοσφαιριστής που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διακρίνεται για τις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά κυρίως για το ήθος και το χαρακτήρα του, Για την Α.Ε. Καρίτσας είναι μεγάλη η τιμή που ο Παρασκευάς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο 5 ετών με την Α.Ε. Λάρισας. Το μέλλον είναι μπροστά του και είμαστε σίγουροι ότι προδιαγράφεται λαμπρό.

Η Α.Ε. Καρίτσας εύχεται και στους 3 ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς και να επιτύχουν όλους τους στόχους τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου