Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Πιερικός –Νάουσα 2-2 Ισόπαλο το παιχνίδι στην Κατερίνη

Με πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική του ενδεκάδα ο Πιερικός έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Νάουσα στο παιχνίδι του Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης. Η ομάδα της Πιερίας είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τη Νάουσα όμως να παρουσιάζεται επικύνδινη στις αντεπιθέσεις της.

Στο 4ο λεπτό η Νάουσα είναι αυτή που θα χάσει την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, όταν σε ασθενή απόκρουση του Παπατολίκα, η μπάλα θα γτάσει στον Χατζόπουλο που θα προσπαθήσει να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Πιερικού, με την μπάλα να περνάει λίγο επάνω από τα δοκάρια της Κατερινιώτικης ομάδας.

Στο 7΄ο Κραγιόπουλος θα κάνει πολύ ωραία προσπάθεια από αριτερά, και θα περάσει την μπάλα μέσα στην περιοχή της Ημαθιώτικης ομάδας, με τον Δαδάκο όμως να συλλαμβάνεται οφσάντ.
Ίδια φάση και στο 19΄για την ομάδα της Νάουσας με πρωταγωνιστές τους Κυζιρίδη και Χατζόπουλο και τον 2ο να συλλαμβάνεται σε θέση οφσάιντ.

Στο 24΄η Νάουσα θα χάσει καλή ευκαιρία όταν θα σεντράρει από δεξιά ο επικύνδινος Χατζόπουλος, χωρίς να βρεί κανείς την μπάλα μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια της φάσης να περάσει ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους μετά από σουτ του Τούφα.

Στο 38΄ ο Πιερικός θα χάσει διαδοχικές ευκαιρίες στην ίδια φάση για να προηγηθεί, με σουτ που επιχείρησαν Δαδάκος, Κραγιόπουλος και Κυπαρίσσης να αποκρούονται από τους αμυντικούς της ομάδας της Ημαθίας.
Στις καθυστερήσεις του 1ου μέρους ο Γιαννόπουλος με φοβερή εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Παπατολίκα θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Η πρώτη καλή φάση στην επανάληψη ανήκει στον Πιερικό  με τον Γκουντρουμπή να σουτάρει από καλή θέση στο 46΄και να διώχνουν οι αμυντικοί σε κόρνερ.
Στο 48΄θα δοθεί πέναλτι στον Πιερικό, όταν θα ανατραπεί ο Κυπαρίσσης μέσα στην περιοχή του Γρηγοριάδη. Θα εκτελέσει εύστοχα ο Γκουντρουμπής και θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 61΄και σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Πιερικού, η Νάουσα θα κάνει το 1-2 με κοντινό πλασέ του Τζιμογάννη.

Στο 74΄ ο  Πιερικός θα ισοφαρίσει σε 2-2 όταν ο Γκουντρουμπής θα καταφέρει με κοντινό πλασέ να παραβιάσει  για δεύτερη φορά την εστία του Γρηγοριάδη.

Διαιτητής ο Λυμπούδης με βοηθούς τους Μποζατζίδη και Μιχτατίδη.
Οι συνθέσεις:

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Κανταρτζής, Βοσνιάδης, Χατζηδίμπας, Κυπαρίσσης (81΄Μτσεντλισβίλι), Δαδάκος (46΄Γκουντρουμπής), Κωστίκος, Κραγιόπουλος (67΄Καραγκούνης), Σαμανίδης (46΄Κατσιαμήτας).

Νάουσα (Βασίλης Ασλανίδης): Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζιμογιάννης, Μουρατίδης, Γιαννόπουλος, Πανζαρτζίδης (68΄Ντινόπουλος),  Μαντάς  (44΄Τόσιος), Τούφας, Κωτσόπουλος (90+ Καψάλης), Χατζόπουλος, Κυζιρίδης (44΄Νίκου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου