Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-ΓΑΣ Σβορώνου 2-1 Ποδαρικό με τρίποντο ο Εθνικός!

Πολύτιμη νίκη για τον Εθνικό του Σάκη Λιάγκα, επι του ισχυρού και φέτος ΓΑΣ Σβορώνου με 2-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ με 2-0, πετυχαίνοντας δυο γρήγορα γκολ και κράτησαν το αποτέλεσμα μέχρι να μειώσει στο σκορ η ομάδα του Κώστα Τριανταφύλλου, που δεν κατάφερε να κάνει κάτι περισσότερο στο χρόνο που είχε απομείνει, για να τελειώσει τελικά με 2-1 η αναμέτρηση του Ν. Κεραμιδίου.

Το σκορ άνοιξε ο Νταμπαλάκης στο 20΄και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ο Μητράκας στο 27΄μετά απο σέντρα του Σταλίκα.

Στο 43΄ο Ταφραλής είχε δοκάρι με κεφαλιά, και στο 73΄ο Παυλίδης κατάφερε με όμορφη ατομική προσπάθεια να μειώσει σε 2-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τον Αναστασιάδη και την διδα Τσικλητάρη Δ.

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Σάκης Λιάγκας): Καλαϊτζίδης Αποστ., Τσιγκαρόπουλος, Τσιαουσίδης, Σταλίκας, Χαλκίδης, Νίκου, Μητράκας (90+ Νταμπαλάκης Γ.), Καλαϊτζίδης Ν., Ρούντος (58΄Παρδάλης), Νταμπαλάκης Κ., (68΄Σκούρτι). Κωστόπουλος (78΄Καργιώτης)

ΓΑΣ Σβορώνου (Κώστας Τριανταφύλλου): Σακελλαρίδης, Ντρελαλάι (85΄Νατσιάβας), Σκαμπαρδώνης (23΄λ.τ. Ταφραλής), Μαργαρίτης, Τριανταφύλλου, Κατσαμάγκας, Αβριωνίδης, Παυλίδης, Καταχιώτης (66΄Φορτομάρης Χ.), Κωνσταντινίδης, Φορτομάρης Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου