Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΑΕ Καρίτσας-Άρης Παλαιοχωρίου 2-1 Νίκη με μεγάλη ανατροπή για την ομάδα της Πιερίας!

Το ήθελαν περισσότερο οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα και τελικά κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια πολύ σημαντική νίκη επι του πρωτοπόρου Άρη Παλαιοχωρίου με 2-1. Με αυτήν τους τη νίκη οι γηπεδούχοι μένουν ζωντανοί στην υπόθεση παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρωτιά του ομίλου, με τον Ηρακλή να περνάει στην κορυφή.

Οι φάσεις και τα γκολ
Στο 7΄καλό σουτ απο εκτέλεση φάουλ του Αγτζίδη, για να πέσει σωστά στην πορεία της μπάλας και να βγάλει σε κόρνερ ο Βασιλειάδης.
Στο 12΄ο Κυρτέγος θα δώσει στον Κωστόπουλο που θα μπεί στην περιοχή απο πλάγια και θα σουτάρει δυνατά  αλλά και ψηλά άουτ.
Στο 17΄ο Κυρτέγος θα βγάλει τον Μπενίσκο απέναντι απο τον Καρακούτση αλλά το σουτ του επιθετικού της ΑΕΚ, θα περάσει άουτ.

Στο 29΄η μπάλα θα περάσει μέσα στην περιοχή του Βασιλειάδη μετά απο διώξιμο των αμυντικών του, ο Σκέμπι θα βρεί τον Σιμόνι που με κοντινό πλασέ θα κάνει το 0-1 για τον Άρη.

Στο 32΄καλό σουτ του Κωστόπουλου, θα περάσει ελάχιστα άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Καρακούτση και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Άρη θα σώσει την εστία του σε πολύ ωραία πλασέ του Κωστόπουλου που μπήκε και πλάσαρε απο αριστερά και πλάγια.

Στο 36΄ο κορυφαίος της ΑΕΚ Κυρτέγος, θα αξιοποιήσει την πολύ ωραία 30άρα πάσα του Μπουτογιάννη, που είδε απο πίσω τον συμπαίκτη του και του είπε κυριολεκτικά "πάρε-βάλε" για να γίνει με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ το 1-1.
Στο 44΄ο Καρακούτσης θα κρατήσει το 1-1, όταν ο Τσιώμης θα βγάλει πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Κωστόπουλο που θα πλασάρει, χωρίς όμως να καταφέρνει να νικήσει τον τερματοφύλακα του Άρη.


Έτσι μπήκαν για ημίχρονο οι δυο ομάδες για να ξεκινάει το 2ο μέρος με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού αρχικά ο Μπενίσκος δε θα καταφέρει να κερδίσει τον κορυφαίο της φιλοξενούμενης ομάδας Καρακούτση, θα το κάνει όμως 5 λεπτά αργότερα και πάλι ο Κυρτέγος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Την καθαρή παράβαση υπέδειξε ο διαιτητής μετά απο πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Τσιώμη , τον οποίο και ανέτρεψε μόλις μπήκε στην περιοχή του Καρακούτση ο Κουκουρώνας.

Στο 68΄ο Κυρτέγος θα χάσει καλή ευκαιρία για το 3-1 όταν θα μπεί μέσα στην περιοχή και πλασάρει ελάχιστα άουτ, και στο 72΄ο Άρης θα χάσει την μεγαλύτερη ευκαιρία του στον αγώνα, όταν απο αριστερά θα σεντράρει Αγτζίδης μέσα απο την περιοχή, η μπάλα θα περάσει μπροστά απο τον Καρλόπουλο και πρίν φτάσει στον ανενόχλητο για να σκοράρει Σιμόνι, θα απομακρύνει σώζοντας ο Τροΐρης.

Η Καρίτσα θα μπορούσε να φτάσει σε 3ο γκολ, άν η σέντρα του Κυρτέγου σε κόντρα επίθεση στο 74΄, περνούσε και έφτανε στον αμαρκάριστο Μπενίσκο. Έδιωξαν όμως οι αμυντικοί του Άρη σε κόρνερ.

Διαιτητής ο Θεοχάρης με βοηθούς τους Νίκζα και Καρακώστα.

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Τσιώμης (90’+3′ Μητράκας), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Κυρτέγος (78′ Τασίδης), Κωστόπουλος (87′ Λιάγκας).

Αρης Παλαιοχωρίου (Λεωνίδας Μπίλης): Καρακούτσης, Ντόμπρος (62’ Προβατίδης), Αγτζίδης, Κουκουρώνας (62’ Ιγνατίδης), Κρημιανιώτης, Τσιντογιάννης, Σκέμπι (75’ Καρλόπουλος), Ταΐρης, Σιμόνι, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου