Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Χωρίς 2 ο Αιγινιακός στην Σπάρτη. Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής!

Χωρίς του Δωματά και Τσολακίδη ταξίδεψε ο Αιγινιακός στην Σπάρτη, όπου και θα αναμετρηθεί με τον τοπική ομάδα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής στην Football League. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Πόντου.

Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Να μπουν με το «δεξί» στο νέο έτος και να καθιερωθούν στις 2 πρώτες θέσεις θέλουν οι «κοκκινόμαυροι». Οι Αχαιοί θα παραταχθούν χωρίς τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Τιμωρημένος είναι ο Βρονταράς και πρόσφατα χειρουργημένος ο Μπιτσάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Με πολλές προσθαφαιρέσεις σε σχέση με πριν τις γιορτές, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη θα προσπαθήσει να πετύχει την τέταρτη σερί νίκη, στο πρωτάθλημα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Με μόλις 17 παίκτες ο Απόλλων στην Πάτρα, λόγω των πολλών αποχωρήσεων.

ΠΑΕ Καραϊσκάκης – Εργοτέλης
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα θέλει ο σύλλογος από την Άρτα, που έκλεισε το 2017 με 2 ήττες και 1 ισοπαλία.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Ο Σάκης Παπαβασιλείου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σιαράβα, Καψάλη, Φίλιο, Κουσίδη και Μιχάλη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Να συνδυάσει την έναρξη της χρονιάς με το πρώτο «τρίποντο» θέλουν οι Κρητικοί, που βρίσκονται, μόλις με 2 βαθμούς, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας (χωρίς να υπολογίζεται ο Αχαρναϊκός). Μαζουλουξής και Μπουρσέλης είναι στη διάθεση του Τάκη Γκώνια.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Τραυματίας είναι ο Αγγελόπουλος και τιμωρημένος ο Σταματάκος

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Να ανασάνει βαθμολογικά θέλει ο Πανσερραϊκός, που ζητά μόνο νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Με δύο ήττες έκλεισαν το 2017 οι Σερραίοι.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Πρακτικά πλήρης ο Πανσερραϊκός.

ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Να ξεκινήσει το νέο έτος όπως άφησε το 2017 θέλει η Αναγέννηση, που προέρχεται από το 1-0 επί της Σπάρτης, που της έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η ΑΣΑ.

ΓΣ Δόξα Δράμας - Παναιγιάλειος
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Αρκετά ενισχυμένη από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η Δόξα θα προσπαθήσει να ξεκινήσει νικηφόρα το 2018. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία οι «μαυραετοί» (0-1-2).
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Χωρίς προβλήματα η Δόξα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μονόδρομος είναι το θετικό αποτέλεσμα για τον Παναιγιάλειο, που χρειάζεται βαθμολογική ανάσα, καθώς έχει μείνει στους 9 βαθμούς. Προβληματισμός για τις καθυστερήσεις πληρωμών στο Αίγιο.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, αλλά με τρεις τερματοφύλακες στη 18άδα η «μαύρη θύελλα», λόγω των πολλών αποχωρήσεων.

ΑΕ Σπάρτης - Αιγινιακός
ΣΠΑΡΤΗ: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Σπάρτη, που προέρχεται από την ήττα με 0-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ενισχυμένοι οι Λάκωνες από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Μόνοι απόντες τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα οι Λάκωνες.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Με 7 βαθμούς στα τρία τελευταία ματς του 2017 (το ένα άνευ αγώνος με τον Αχαρναϊκό), ο Αιγινιακός πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Τα μεταγραφικά σε πρώτο πλάνο στο Αιγίνιο.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός ο Δωματάς, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, τιμωρημένος ο Τσολακίδης.

Άρης - Απόλλων Πόντου
ΑΡΗΣ: Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο Άρης και να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του. Με δύο ισοπαλίες ολοκλήρωσαν το 2017 οι «κιτρινόμαυροι». Προλαβαίνει την αναμέτρηση ο Πλατέλλας.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός, λόγω τραυματισμού, ο Νίκιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Με δύο ισοπαλίες ολοκλήρωσε το 2017 ο Απόλλων Πόντου, που θα παραταχθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο Άρη.
ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Όλοι οι παίκτες διαθέσιμοι.
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου