Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Αγροτικός Αστέρας-ΑΕ Καρίτσας 1-2 Στο -5 απο την σωτηρία η ΑΕΚ!

Την ανοδική πορεία της συνέχισε η Α.Ε. Καρίτσας που πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στον Εύοσμο επικρατώντας με 2-1 επί του Αγροτικού Αστέρα, για την 21η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.
Έτσι, η ΑΕΚ παρέμεινε αήττητη για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι (3 νίκες – 4 ισοπαλίες), με αποτέλεσμα να πλησιάσει στους 5 βαθμούς την 8η θέση, η οποία είναι και η τελευταία που οδηγεί στην παραμονή στην κατηγορία.

Ο… συνήθης ύποπτος, Δημήτρης Κυρτέγος άνοιξε το σκορ για τους κιτρινόμαυρους στο 42ο λεπτό, οι «Σταχυοφόροι» ισοφάρισαν με γκολ του Μαντζίρη στο 52’, όμως  Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος με ένα πολύ όμορφο γκολ στο 56’ έκανε το 1-2 για την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα αμύνθηκε σωστά, κράτησε το υπέρ της σκορ και πανηγύρισε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Στογιάννης): Κάμπας, Ζώτος, Κεχαγιάς, Σαντσόγλου, Ζουλούμης (85’ Χατζηαθανασίου), Ντουνιάς, Λάμπρου (80’ Χειρίτραντας), Μερτζάνης (77’ Κουτούσης), Ατζαμιδάκης (65’ Αθανασιάδης), Μαντζίρης, Καπρέτσος.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Ζιώγας): Βασιλειάδης, Γούτσιος, Δαλαμήτρας, Μπουτογιάννης, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος (92’ Μαυρίδης), Κυρτέγος (80’ Τασίδης), Τσιώμης (70’ Κωστόπουλος), Μπενίσκος, Κυπαρίσσης (87’ Νταντίνης).
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου