Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΙΔΩΝ: ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Μακεδονίας 1-2 Το πάλεψαν οι παίδες!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΕΩΝ
Στα τελευταία λεπτά γνώρισε την ήττα η Μικτή ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Πιερίας απο την ομάδα της Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Μακεδονίας με 2-1, ύστερα απο ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι "έδειχναν" ποιό ομάδα με κυριότερο χαρακτηριστικό την υπεροχή τους στο σωματότυπο, όπου υπερτερούσαν κατά κράτος.

Κλείνοντας την αγωνιστική δραστηριότητα της η ομάδα της Πιερίας μετράει τρείς νίκες και τρείς ήττες σε σύνολο έξι παιχνιδιών.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πίεσε απο το ξεκίνημα του παιχνιδιού, προσπάθησε για το γκολ και έχασε ευκαιρίες.


Άνοιξε το σκορ στο 22' με τον Λευθερούδη που νίκησε τον Κουρτίδη και έκανε το 0-1.
Άμεση ήταν η απάντηση της ομάδας της Πιερίας που ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό στο 23' με σουτ του Ζαπουνίδη για να γίνει το 1-1.
Στο 76' Κεραμίτσης έκαμψε την αντίσταση των γηπεδούχων και πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. 

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς με βοηθούς τους κ.κ Χριστοδούλου και Κελεσίδη.

ΕΠΣ Πιερίας: Κουρτίδης, Γκιώνης (68' Μαλεζάς), Σαρηγιανίδης, Καραγιαννίδης, Ρίζος, Μαύρος, Ζαπουνίδης(76' Τσενεκίδης), Ζαγκελίδης, Ξυδούς(53' Αδάμου), Καρανάτσιος, Μουρατίδης(68' Χασάπης).

ΕΠΣ Μακεδονίας: Τρίκατζης, Στεφανίδης, Τρέμμας, Κεραμίτσης, Τσουρούκης(76' Ιωάννου), Πορτοκαλάς, Κασαπίδης(67' Αρτούμας), Ακτσελής, Λευθερούδης(26' Ξανθόπουλος), Χαραλαμπόγλου(76' Μεταξάς), Μάρτος.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου