Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΑΕ Καρίτσας-Εδεσσαϊκός 1-1 Κόλλησε πάλι και έμεινε με τον βαθμό η καλύτερη ΑΕΚ!

Για ένα ακόμη παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης η ΑΕ Καρίτσας, που άν και ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, κυριάρχησε και πίεσε για το γκολ που θα της δώσεις τους βαθμούς της νίκης, έμεινε στο 1-1 με τον Εδεσσαϊκό και παρέμεινε έτσι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα δέχθηκε και πάλι ένα επιπόλαιο γκολ σε μια ανύποπτη φάση κι ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα απο τους φιλοξενούμενους με εξαίρεση ένα καλό σουτ στα δοκάρια του Βασιλειάδη. Απο εκεί και πέρα μπήκε πολλές φορές μέσα στην περιοχή του Βόλτση, χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του τερματοφύλακα της ομάδας της Έδεσσας.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Κυρτέγος με απευθείας εκτέλεση φάουλ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, τράνταξε το δοκάρι του Βόλτση.
Στο 16΄ο Μωυσίδης θα βγάλει ωραία κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή του Βασιλειάδη και πλάγια, σε ένα σημείο που ο έμπειρος τερματοφύλακας της Καρίτσας, θα προλάβει τελευταία στιγμή τον Σκαθαρούδη και θα απομακρύνει σε πλάγιο.

Στο 26΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα εκτελέσουν κόρνερ με τον Ταουσιάνη απο αριστερά, η άμυνα των γηπεδούχων δε θα αντιδράσει σωστά και ο επερχόμενος Μωυσίδης θα πετύχει ένα πολύ εύκολο γκολ για την ομάδα του, κάνοντας το 0-1 για τον Εδεσσαϊκό.


Στο 29΄ο Ταουσιάνης θα εξαπολύσει ψηλοκρεμαστό κεραυνό προς την εστία της ΑΕΚ και έξω απο την περιοχή, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη.

Στο 36΄ο Γούτσιος θα βγάλει ωραία σέντρα απο αριστερά με τον Μπενίσκο να παίρνει την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά κι την μπάλα να περνάει λίγο έξω απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βόλτση.

Έτσι μπήκαν για ημίχρονο οι δυο ομάδες με τον Μαυρίδη να χάνει στο 49΄την πρώτη καλή ευκαιρία για την Καρίτσα, όταν ο Μπενίσκος του πέρασε την μπάλα με το κεφάλι μέσα στην περιοχή του Εδεσσαϊκού αλλά ο νεαρός επιθετικός δεν τη βρήκε καλά στο πλασέ που επιχείρησε και μπλόκαρε ο Βόλτσης.

Στο 52΄ο Κυρτέγος θα εκτελέσει κόρνερ απο αριστερά. θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας ο έμπειρος Μπουτογιάννης και με δυνατή κεφαλιά θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 71΄ο Κυρτέγος θα βγάλει ωραία τη σέντρα απο δεξιά, ο Μπενίσκος θα πάρει τη δυνατή κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο επάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Βόλτση.

Διαιτητής ο Μπεκιάρης με βοηθούς τους Παπαλίτσα και Τίκα.

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος (90΄ Κωστόπουλος), Μπουτογιάννης, Κωτσιόπουλος, Τροΐρης, Τσιώμης (46΄Μαυρίδης), Δημητρουλόπουλος, Κυπαρίσσης, Κυρτάγος, Μπενίσκος.

Εδεσσαϊκός (Ηλίας Σαμπάνης): Βόλτσης, Κούμπους, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Ντόγος (88΄ Πούπης), Αβραμίδης (46΄Ιωσηφίδης), Ταουσιάνης, Σκαθαρούδης (46΄Σκαθαρούδης), Γονιδόπουλος (76΄Προύντσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου