Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Πιερικός-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-0 Φτωχό προβάδισμα για Πιερικό!

Τη νίκη με 1-0 πήρε στο Ά ΔΑΚ ο Πιερικός, απέναντι στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, σε ένα παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας. Ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκεια του το παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να έχουν τις καλές τους στιγμές για να πετύχουν γκολ αλλά τελικά να μένει μέχρι το τέλος το φτωχό 1-0 για την ομάδα της Κατερίνης.

Στο 19΄ο Πρδάλης θα μπεί από αριστερά μέσα στην περιοχή του Τοπουζλή και θα σουτάρει διαγώνια για να απομακρύνει ο τερματοφύλακας του Πιερικού.
Στο 20΄θα κοπεί τελευταία στιγμή ο Κοκονόζι, όταν θα μπεί από αριστερά και θα σουτάρει για να διώξουν σε κόρνερ οι παίκτες του Εθνικού.
Στο 24΄ο Χατζηδίμπας θα σεντράρει από αριστερά για να περάσει η μπάλα παράλληλα στην εστία και να χάσει μεγάλη ευκαιρία ο Πιερικός με τον αμαρκάριστο Κατσιαμήτα που δεν μπόρεσε να σμπρώξει  την μπάλα στα δίχτυα.

Τετ-α-τετ του Μητράκα με τον Τοπουζλή στο 26΄με την μπάλα όμως να είμαι ψηλά και τον έμπειρο ποδοσφαιριστή του Εθνικού να μην μπορεί να πλασάρει όπως θέλει αλλά και τον τερματοφύλακα του Πιερικού να βγαίνει σωστά και να γλιτώνει την εστία του.
Λίγο πριν τη λήξη του 1ου μέρους ο Παλιάτσος θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και δεξιά για να απομακρύνει ο τερματοφύλακας του Εθνικού Καλαϊτζίδης.

Έτσι μπήκαν για ημίχρονο οι δυο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 55΄, όταν σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Εθνικού σέντραρε από αριστερά ο Ηλιάδης και στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα ο Ν. Καλαϊτζίδης την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 68΄πολύ καλό δυνατό σουτ του Μπέη από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Πιερικού, θα αποκρούσει δύσκολα ο Τοπουζλής και θα βγάλουν σε κόρνερ οι αμυντικοί του, το οποίο θα περάσει ανεκμετάλευτο.
Δύσκολη σέντρα του Καραγκούνη από δεξιά στο 75΄ για να βγάλει με υπερένταση σε κόρνερ ο Καλαϊτζίδης πρίν η μπάλα φτάσει στο δεύτερο δοκάρι και τον Κοκονόζι που ήταν σε καλη θέση για γκολ.

Διαιτητής Βρέσκας, Κουτσικανίδης, Τσικλητάρη Δ.

Πιερικός (Γιάννης Χατζηπουργάνης): Τοπουζλής, Μτσεντλισβίλι (65΄Καραγκούνης), Τουλίκας(85΄Γκουντρουμπής), Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Λαζαρίδης, Κοκονόζι, Λαμπίρης, Παλιάτσιος, Κτιστόπουλος(75΄Δαδάκος), Κατσιαμήτας (52΄Ηλιάδης)

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Σάκης Λιάγκας): Καλαϊτζίδης Α., Καλαϊτζίδης Ν., Σταλίκας, Τσιαουσίδης, Χαλκίδης, Τουλκερίδης, Παρδάλης, Νταμπαλάκης (89΄Νίκου), Μητράκας (80΄Μάνος), Σκούρτι (90+ Ρούντος), Μπέης.

Σχολή Τερματοφυλάκων Ν. Κεραμιδίου με Υπεύθυνο Προπονητή τον Γιάννη Συμεωνίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου