Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Καμπανιακός - Πιερικός 0-3 Τρίποντο-ανάσα στην Χαλάστρα!

Παίζοντας καλύτερα ο Πιερικός στην Χαλάστρα, κατάφερε να κερδίσει τον ουραγό Καμπανιακό με 3-0 και να πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Κατερίνης ξεπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα δυο ομάδες και πέρασε πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τώρα 26 βαθμούς.

Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μια όμορφη «βόλτα» στη Χαλάστρα έκανε ο Πιερικός που κέρδισε άνετα τον Καμπανιακό, με 3-0.

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς, απειλώντας από το πρώτο μέρος με κύριους εκφραστές τους Γκουντρουμπή και Κραγιόπουλο.


 Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν και την ουσία και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, στο 48’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκουντρουμπή.

Ο Κραγιόπουλος έκανε το 0-2, με ωραίο πλασέ, στο 61’, ενώ το τελικό 0-3, σημείωσε ο Σαμανίδης, μετά από «ριμπάουντ» σε χαμένο πέναλτι του ίδιου (87’). Η ομάδα της Κατερίνης, έπαιζε, μάλιστα με δέκα, από το 65', εξαιτίας αποβολής του Κανταρτζή.

Διαιτητής η Τσιοφλίκη με βοηθούς τους Καραγιάννη και Στάικο

Καμπανιακός: Γιάρμας, Χατζηαποστόλου, Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης, Παγωνίδης, Μπάλιος, Παπάζης, Καμπεράι

Πιερικός: Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Γκαϊταρτζής, Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος (75΄ Τουλίκας), Κυπαρίσσης (50’ Καραγκούνης), Κωστίκος, Γκουντρουμπής (82’ Δαδάκος), Κτιστόπουλος (86’ Λαζαρίδης), Σαμανίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου