Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Όλυμπος Α. Σπυρίδωνα-Μακεδονικός Ν. Εφέσου 0-2 Πήρε το τοπικό ντέρμπι ο Μακεδονικός!

Ο Μακεδονικός Νέας Εφέσου ήταν ο μεγάλος νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα, καθώς επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας, σε αγώνα για την 12η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Βασίλη Κρατσιώτη και παράλληλα η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα εντός έδρας, για την ομάδα του Αστέριου Γιώτσα, μετά τις δέκα συνεχόμενες νίκες που είχε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Παρά τις σημαντικές απουσίες και τον τραυματισμό ου αρχηγού Νίκου Κοσκινά στα πρώτα λεπτά, ο Μακεδονικός ήταν καλύτερος, πολύ καλά οργανωμένος στην άμυνα και με δύο πολύ όμορφα γκολ πήρε τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό, όταν μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Πάρη Παρασκευαΐδη που μπήκε στην περιοχή και με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Όλυμπος προσπάθησε να πιέσει, όμως, πέρα από κάποια σουτ έξω από την περιοχή, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Χατζειπίδη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν πολύ σταθερός.


Στο 73’ ο Μακεδονικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παρασκευαΐδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά, σε μια αντεπίθεση στο 80ο λεπτό ο Νίκος Μανουτζόπουλος εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του αμυντικού των γηπεδούχων και με ένα πανέμορφο σουτ από τα 30 μέτρα, «κρέμασε» τον Βάγια κάνοντας το 0-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Φωτιάδης

Βοηθοί: Χατζηγιάννης, Χαλκίδης

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ: Βάγιας, Γιαννούλης (58’ Σταυρογιάννης), Μιχαλίτσιος (87’ Μπούσιας), Καρανάτσιος, Τζακόι, Γιώτσας, Κωτίκας, Λαμπίρης, Καρανικόλας, Κουλιανόπουλος, Ασλανίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΟΥ: Χατζειπίδης, Α. Πριόνας, Σδούγκας, Πεΐδης, Καποδίστριας (64’ Α. Δεμηρτζόγλου), Μπαλαμπάνης, Ν. Κοσκινάς (12’ λ.τ. Χατζηιωάννου), Ξενόπουλος, Δ. Κοσκινάς (86’ Κυριακίδης), Παρασκευαΐδης, Σ. Μανουτζόπουλος (72’ Ν. Μανουτζόπουλος).
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου