Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΓΑΣ Σβορώνου-ΑΕ Περίστασης 0-1 Ο Γεροντίδης το γκολ της νίκης με εύστοχο πέναλτι!

Τη νίκη με 0 - 1 πήρε η Α.Ε.Περίστασης νικώντας το Γ.Α.Σ. Σβορώνου μέσα στο Σβορώνο. Στο 84' με πέναλτι που κέρδισε ο Γεροντίδης καθώς μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον αμυντικό του Γ.Α.Σ. εκτέλεσε ο ίδιος πήρε τη νίκη η Α.Ε.Π σε ένα παιχνίδι με όχι πολλές φάσεις.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και θα κρινόταν στο γκολ το οποίο ευτύχησε να πετύχει η Α.Ε.Π. με τον Γεροντίδη που μπήκε αλλαγή στο 55΄αντικαθιστώντας τον Δημητρίου. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στην επανάληψη χωρίς όμως να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση, με την ΑΕΠ να χάνει την ευκαιρία του αγώνα στο πρώτο μέρος, όταν ο Σιδηρόπουλος απο κοντά σούταρε άστοχα και ψηλά, με τη μπάλα να περνάει πάνω απο τα δοκάρια του Σακελλαρίδη.

Από μια αποβολή και οι δύο ομάδες σε ένα γενικά νευρικό παιχνίδι με εντάσεις και διακοπές. Στο 50' η Α.Ε.Π έχασε τον Σιδηρόπουλο με απευθείας κόκκινη γιατί έφτυσε αντίπαλο και στο 65' ο ΓΑΣ Σβορώνου με δεύτερη κίτρινη τον Βούλγαρη.
=

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ένα παιχνίδι που πήγε στις μονομαχίες και κρίθηκε στο γκολ της Περίστασης, που όπως αποδείχθηκε διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Κουτσικανίδη.

ΓΑΣ Σβορώνου (Κώστας Τριανταφύλλου): Σακελλαρίδης, Βούλγαρης Ν., Αβριωνίδης (55΄Ντρελαλάι), Σκαμπαρδώνης, Τριανταφύλλου, Φορτομάρης (75΄Μαργαρίτης), Ζώβληκας Κ. (66΄Κωνσταντινίδης), Ζώβληκας Δ. (87΄ Καταχιώτης), Ταφραλής, Παυλίδης, Κατσαμάγκας


ΑΕ Περίστασης (Σωτήρης Ζιώγας): Τζιμόπουλος, Τσιτλακίδης Κ., Παπαγιαννόπουλος, Δημητρίου (55΄Γεροντίδης), Παπαδόπουλος, Αγγελάτος, Ναρίνογλου (84΄Τσιτλακίδης Μ.), Καταχιώτης, Χαρτοματζίδης (90΄Σοφιανίδης), Κουσουρής (88΄Νικολαΐδης), Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου