Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Πιερικός-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0 Όλα μηδέν στην Κατερίνη!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης ανάμεσα στον γηπεδούχο Πιερικό και την ΑΠΕ Λαγκαδά. Οι δυο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες αλλά σημαντικές φάσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα και να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, χωρίς όμως αυτό να γίνει και να παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος το 0-0.

Οι σπουδαιότερες φάσεις του αγώνα:

Στο 13΄ ο Σαμανίδης θα χάσει καλή ευκαιρία για τον Πιερικό, όταν μετά από ωραία πάσα του Κωστίκου θα βρεθεί μέσα στην περιοχή του Φαρμάκη και θα πλασάρει για να βγάλει ο τερματοφύλακας του Λαγκαδά.  Στην επόμενη φάση πολύ καλό σουτ του Ηλιάδη, θα βγάλει και πάλι ο τερματοφύλακας της ΑΠΕΛ απομακρύνοντας τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Καλό σουτ του Γκουντρουμπή μέσα από την περιοχή και πλάγια στο 50΄με τον Φαρμάκη να κρατάει το 0-0.

Στο 70΄ ο Παπατολίκας θα κρατήσει το μηδέν για λογαριασμό του Πιερικού αυτή τη φορά, όταν θα αποκρούσει πολύ καλό σουτ του Μίλτου Στεφανίδη από το ύψος του πέναλτι και μέσα στην περιοχή της ομάδας της Κατερίνης.

Στο 74΄νέο σουτ του Μ. Στεφανίδη μέσα από την περιοχή του Παπατολίκα, με τον τερμαφύλακα του Πιερικού να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Διαιτητής στο Α΄ΔΑΚ ο Δραγάτης με βοηθούς τους  Χριστάκογλου και Σκούτα.

Πιερικός (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Βοσνιάδης, Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Ηλιάδης, Κυπαρίσσης (90΄Τουλίκας), Κωστίκος (80΄ Μτσεντλισβίλι), Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (67΄Καρτσαμπάς), Σαμανίδης (75΄Κοκονόζι)

ΑΠΕ Λαγκαδά (Αστέριος Θέμελης): Φαρμάκης, Μουχάλης, Χιντασέλι, Μπάρμπας, Καραμανλής (50΄Κατσαρός), Στούμπος, Νικολλάρας (72΄Τσέτσος), Σταμπούλης (32΄ Μίλτ. Στεφανίδης), Νεστ. Στεφανίδης, Ζανάκης (31΄Αγριμάκης), Κοντέων
SportCafe - Ουζερί ΠΑΣΧΑΛΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου