Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Πιερικός-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 0-0 στο ημίχρονο

Χωρίς γκολ ισόπαλο 0-0 είναι στο ημίχρονο το παιχνίδι κυπέλλου στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης, με καλές φάσεις και για τι;ς δυο ομάδες για να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν προβάδισμα στο παιχνίδι και γενικότερα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Να θυμίσουμε πως οι αγώνες είναι διπλοί στη φάση των ημιτελικών.

Στο 19΄ο Πρδάλης θα μπεί από αριστερά μέσα στην περιοχή του Τοπουζλή και θα σουτάρει διαγώνια για να απομακρύνει ο τερματοφύλακας του Πιερικού.
Στο 20΄θα κοπεί τελευταία στιγμή ο Κοκονόζι, όταν θα μπεί από αριστερά και θα σουτάρει για να διώξουν σε κόρνερ οι παίκτες του Εθνικού.
SportCafe - Ουζερί ΠΑΣΧΑΛΗΣ!
Στο 24΄ο Χατζηδίμπας θα σεντράρει από αριστερά για να περάσει η μπάλα παράλληλα στην εστία και να χάσει μεγάλη ευκαιρία ο Πιερικός με τον αμαρκάριστο Κατσιαμήτα που δεν μπόρεσε να σμπρώξει  την μπάλα στα δίχτυα.

Τετ-α-τετ του Μητράκα με τον Τοπουζλή στο 26΄με την μπάλα όμως να είμαι ψηλά και τον έμπειρο ποδοσφαιριστή του Εθνικού να μην μπορεί να πλασάρει όπως θέλει αλλά και τον τερματοφύλακα του Πιερικού να βγαίνει σωστά και να γλιτώνει την εστία του.

Λίγο πριν τη λήξη του 1ου μέρους ο Παλιάτσος θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και δεξιά για να απομακρύνει ο τερματοφύλακας του Εθνικού Καλαϊτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου