Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΓΟΥΝΙΩΤΗΣ ΦΩΤΗΣ ο νέος Υπεύθυνος Τμήματος scaouting της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Ο Γουνιώτης Φώτης  εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του επικεφαλής του τμήματος scouting, σε μια κίνηση που είναι λιγότερο επικοινωνιακή και περισσότερο ουσιαστική έως καθοριστική, ως προς τον τρόπο που θέλει να λειτουργήσει η ακαδημία του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ.

Όσοι γνωρίζουν τον Φώτη Γουνιώτη, μιλούν με τα καλύτερα λόγια και τον θεωρούν ως μια πολύ «ψαγμένη περίπτωση» για να καλύψει έναν τέτοιο ρόλο σε μια ομάδα που, δεδομένου του χαμηλού οικονομικού της ταβανιού, θέλει να ρίξει το βάρος στην αναζήτηση ταλέντων.

Έχει κάνει σπουδές Μάρκετινγκ, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β’ και έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες όπως ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΜΓΟ Στρατωνίου καθώς και σε  ομάδες ΕΠΣΜ.

   Στη σταδιοδρομία του έχει παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια υποδομών μεγάλων συλλόγων, με αποτέλεσμα να γνωρίζει καλά τα χαρακτηριστικά των παικτών ανά ηλικιακή κατηγορία, στοιχείο που αποτελεί το μεγάλο του πλεονέκτημα στην αξιολόγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ τον καλωσορίζει  και ελπίζουμε ότι με την εμπειρία και τις γνώσεις του θα συμβάλλει στο νέο ξεκίνημα και στην  επιτυχία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου