Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

"do fun do"! Ένας κολοσσός ανάπτυξης και προσφοράς αγαθών στην Πιερία!

Ένας επιχειρηματικός κολοσσός αναπτύσσεται καθημερινά στην Πιερία, με στόχο την Πανελλήνια αναγνώριση η οποία θα ξεπερνάει τα σύνορα της Πιερικής γης, θα προμηθεύει οικονομικά και ποιοτικά υλικά στους Πιεριείς (και όχι μόνο) και θα προσφέρει στους ανθρώπους της περιοχής μας νέες θέσεις εργασίας.
Μια επένδυση που ήδη έχει δώσει το στίγμα της στον επιχειρηματικό κόσμο εντός και εκτός νομού και σύντομα θα απλώνεται σε κάθε σημείο κάνοντας αίσθηση στο αντικείμενο που εκπροσωπεί!

Τα τελευταία νέα αναφέρουν πως το κατάστημα στη νότια Πιερία θα κάνει αίσθηση και θα ανεβάσει το επίπεδο των παροχών στην όμορφη περιοχή, που κατακλύζεται απο τουρίστες την καλοκαιρινή περίοδο και γενικότερα οι υποδομές της κοσμούν την παραθαλάσσια πλευρά στους πρόποδες του Ολύμπου!

Σύντομα τα νεώτερα λοιπόν, με την επίσημη ιστοσελίδα της λαοφιλούς εταιρίας να αναφέρει τα εξής:

"Το dofundo ξεκίνησε από αγάπη. Αγάπη για τον μαγικό κόσμο της παιδικής φαντασίας. Παιχνίδι με παιχνίδι, μολύβι με μολύβι, βιβλίο με βιβλίο, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να συνθέσουν μόνα τους τον ονειρικό κόσμο τους, με τη συνδρομή των μεγαλύτερων και πλέον καταξιωμένων εταιρειών στον κόσμο (Playmobil, Lego, Fisherprice, Giocchi Preziosi, Clementoni, Giotto, Hasbro, Playschool, και πολλές άλλες).
Μαθαίνουμε στα παιδιά μας τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, την κοινωνικοποίηση, τον σεβασμό, την ασφάλεια, τον κόσμο όπως θέλουμε να είναι."


2351077778ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου