Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Καλπάζει βαθμολογικά και γοητεύει αγωνιστικά η Ελπίς του Αποστόλη Στύλου!

Εμφάνιση αντάξια με μίας ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα έκανε η Ελπίς Σκουτάρεως στην Χρυσούπολη, υποχρεώνοντας το Νέστο στην πρώτη του εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.
Κόβοντας του την φορά προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, εκεί όπου για την ώρα η υπόθεση είναι… Σερραϊκή. Με το «χρυσό», όπως αποδείχθηκε, γκολ του Νέστωρα Στεφανίδη στο 42΄, το «τριφύλλι» πήρε ένα σπουδαίο διπλό, σε μία έδρα που δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα και απέδειξε ότι δικαιούται να ελπίζει και να ονειρεύεται.
Οι παίκτες του Απόστολου Στύλου βγάζοντας πάθος και θέληση στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας και πολύ καλό ποδόσφαιρο ήταν πραγματικά εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πέρα από το γκολ είχαν την ατυχία να δούνε την μπάλα να σταματάει τρεις φορές στα αντίπαλα δοκάρια, σε δύο προσπάθειες του Kεχαγιά και σε μία του Νικολίτσα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο διαχειρίστηκαν ιδανικά το υπέρ τους σκορ, κράτησαν το μηδέν με τον Καστανιώτη και πήραν τους πολύτιμους βαθμούς.

Ο προπονητής της Ελπίδας δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι υπολογίζει σε όλους και ανάλογα με το ματς παίρνει τις αποφάσεις του παρέταξε μία ενδεκάδα με αλλαγές, αρκετά νεανική και Σερραϊκή και δικαιώθηκε, με τους 50 φιλάθλους περίπου που ακολούθησαν την αποστολή να πανηγυρίζουν τη νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:
Στο 2` ο Κασμερίδης από κοντά πλάσαρε, αλλά ο Χούσινετς απομάκρυνε πάνω από τη γραμμή.
Στο 10` παράλληλη σέντρα του Κεχαγιά η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 17` σουτ του Νικολίτσα εξαιρετική απόκρουση του Αθανασίου, νέο σουτ του Νικολίτσα πάλι ο Αθανασίου σώζει ενώ η μπάλα βρίσκει και το κάθετο δοκάρι.
Στο 20` σέντρα του Κρολ, ασθενή απόκρουση του Καστανιώτη και απομακρύνει ο Γεωργιάδης.
Στο 27` καλό σουτ του Κεχαγιά μόλις άουτ.
Στο 30` ο Κρολ αστοχεί απελπιστικά από τα 3 μέτρα.

Στο 40` ο Ζιγκερίδης απειλεί, αλλά σώζει πάλι ο Αθανασίου.
Στο 42` σέντρα από τα δεξιά του Γεωργιάδη και ο Στεφανίδης Ν. από κοντά το 0-1.
Στο 77` ο Μιχαηλίδης πλάσαρε αλλά έσωσε ο Καστανιώτης.
Στο 85` απείλησε με σουτ ο Μιχαηλίδης που δε βρήκε στόχο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κακουλίδης (Θράκης), Κούλα-Εμίν Κεχαγιά (Ξάνθης).

NEΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς(70΄ λ.τ Παυλακάκης), Ναουμίδης, Λαδάκης, Τσανακτσόγλου(62΄ Μαϊδανός), Τσάκωνας, Κρολ, Παπαδόπουλος(46΄ Αρετάς), Κοβάτσης(57΄ Μιχαηλίδης).
ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Καστανιώτης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Παπαβασιλείου, Νικολαϊδης(90+΄ Δ. Στεφανίδης) , Ζιγκερίδης(83΄ Καπετάνος), Ν. Στεφανίδης(90+΄ Γεράκης), Νικολίτσας, Κεχαγιάς(88΄ Πασχαλούδης).
Πηγή: serressport


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου