Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Ο Άρης Παλαιοχωρίου του Λεωνίδα Μπίλη: Το «θαύμα» στον δεύτερο όμιλο!

Όταν σε έναν όμιλο συμμετέχουν ομάδες, όπως ο Ηρακλής, ο Μακεδονικός, ο Πιερικός, ο Αγροτικός Αστέρας και άλλες με βαριά φανέλα, η παρουσία του Άρη Παλαιοχωρίου στην κορυφή συνιστά μία έκπληξη. Είναι όμως; Ή μήπως είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και μεγάλης προσπάθειας; Η σταθερότητα και η διάρκεια στην απόδοση του Άρη, καθιστούν χωρίς αμφιβολία, εύκολη την απάντηση.

Ο Λεωνίδας Μπίλης ανέλαβε τον σύλλογο στις 24 του Σεπτεμβρίου και τον καθοδηγεί με σύνεση στα δύσκολα μονοπάτια της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα, αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία διάγει μία εξαιρετική πορεία μέχρι σήμερα και έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Τα στατιστικά…λένε την αλήθεια

Στατιστικά μιλώντας, η ομάδα του Παλαιοχωρίου διαθέτει την καλύτερη επίθεση ανάμεσα στις 15 ομάδες με 26 τέρματα. Παράλληλα, τα 12 τέρματα παθητικό αποτελούν την 4η καλύτερη επίδοση, πίσω μόνο από Μακεδονικό, Ηρακλή και Αλμωπό Αριδαίας.

Εντύπωση προκαλεί η εξαιρετική του επίδοση στους αγώνες εντός έδρας. Μετράει το απόλυτο: εφτά στα εφτά! Η έδρα του, λοιπόν, είναι ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας του. Συνολικά ο Άρης έχει 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Τα κανόνια

Μεγάλος «killer» για το καμάρι της Χαλκιδικής έχει αναδειχθεί ο Αλμπέρτο Σιμόνι. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε το καλοκαίρι στην ομάδα μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Καλλικράτεια. Μέχρι και την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει σκοράρει επτά φορές.

Από κοντά τον ακολουθεί και ο Κύδων Καρλόπουλος. Ο 28χρονος στράικερ έχει φορέσει τη φανέλα ιστορικών ομάδων, όπως η Δόξα Δράμας, η Καβάλα, ο Εθνικός Πειραιά, ο Ολυμπιακός Βόλου και άλλες. Πέντε γκολ είναι η μέχρι τώρα επίδοση του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Οι μεγάλες νίκες και το κύπελλο

Σημεία αναφοράς της φετινής σεζόν είναι οι μεγάλες εντός έδρας νίκες απέναντι στον Εδεσσαϊκό με 3-0, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα με 3-1, η πεντάρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και η νίκη με 2-1 με αντίπαλο τον Πιερικό. Πολύτιμα ήταν φυσικά και τα διπλά στις έδρες της Καρδίας, του Καμπανιακού και του Φίλιππου Αλεξάνδρειας, παιχνίδι που σηματοδότησε και την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Ο Άρης συνεχίζει, πέρα από τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Χαλκιδικής. Τελευταίος του αντίπαλος ήταν η Θύελλα Κρήνης, την οποία υπέταξε με 4-0 και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Μπορεί;

Μπορεί να ελπίζει στην παραμονή στην κορυφή το σωματείο του Παλαιοχωρίου ή θα τον «φάνε» τα φαβορί; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Σίγουρα, όμως, θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Εμείς εδώ θα είμαστε να δούμε αν το παραμύθι που ζουν όλοι στον Άρη θα έχει αίσιο τέλος.

Επιμέλεια: Γιώργος Γεωργίου
Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου