Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Μάριος Σιαμπάνης: Ο Κατερινιώτης μελλοντικός… κέρβερος του ΠΑΟΚ!

Αυτό είναι το… next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ στη θέση του τερματοφύλακα! Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες U20 στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ… τρίβουν τα χέρια τους. Κι όχι άδικα, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να αισθάνεται… ασφάλεια πως μπορεί να έχει γκολκίπερ για… δύο δεκαετίες!
Ο λόγος για τον Μάριο Σιαμπάνη (γεννηθείς 28/09/1999), ο οποίος γεννήθηκε στην Κατερίνη και ανήκει στα τμήματα υποδομών του “δικεφάλου του βορρά” από το 2013, προερχόμενος από τις ακαδημίες του Παύλου Μελά.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Ο 18χρονος πλέον γκολκίπερ έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Βέροια στις 19 Φεβρουαρίου του 2017 σε ηλικία μόλις 17 χρονών, 4 μηνών και 24 ημερών. Πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξε 27 λεπτά. Ένα απο τα όνειρα του έγινε πολύ νωρίς, πραγματικότητα. Είναι  ο νεότερος τερματοφύλακας που αγωνίζεται με τον δικέφαλο στο στήθος.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ
Στις 10 Φεβρουαρίου ο ΠΑΟΚ τον κάλεσε για επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα. Ο Σιαμπάνης πλέον έχει σε ισχύ συμφωνία μεχρι το 2019 και υπέγραψε δεύτερο επαγγελματικό συμβόλαιο, πριν καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια. Ο Κατερινιώτης τερματοφυλακάς φέτος είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της αντρικής ομάδας και παράλληλα αγωνίζεται με την U20 του ΠΑΟΚ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Ο Μάριος έχει περάσει απο τρείς διαφορετικές ηλικιακά  εθνικές ομάδες , την U16,U17 και την U19. Με την  U16 έκανε μόνο τρείς επίσημους αγώνες , με την U17 δεκαέξι  εμφανίσεις και με την U19 μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 13 φορές πετυχαίνοντας μάλιστα ένα γκολ απέναντι στην Ρωσία με πέναλτι! Ο προπονητής του τον εμπιστεύτηκε με τον Σιαμπάνη να τον δικαιώνει.

Ο Μάριος Σιαμπάνης δεν είναι κεφάλαιο μόνο για τον  ΠΑΟΚ, αλλά και για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με σκληρή δουλειά και κυρίως υπομονή λογικά θα καταφέρει να διακριθεί και να είναι βασικός στον δικέφαλο του βορρά.
Πηγή: talentabout.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου