Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Η Ελληνική τραγωδία στο ποδόσφαιρο με παίκτες άφραγκους και ανύπαρκτες διοικήσεις!

Απλήρωτοι τρεις μήνες είναι στην ΑΣΑ, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Πλαβούκος, μετά τη νίκη επί της Σπάρτης. Ως τραγική, χαρακτήρισε την κατάσταση στην Καρδίτσα ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μετά το 1-0 της Αναγέννησης κόντρα στους Λάκωνες.
Ο νεαρός εξτρέμ εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένος στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στα όσα βιώνουν οι συμπαίκτες του και ο ίδιος, τους τελευταίους τρεις μήνες, τονίζοντας πως όχι μόνο τα ενοίκια είναι απλήρωτα, αλλά και πως δεν έχουν λεφτά, ούτε για καφέ...

Αναλυτικά:

«Δεν θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι. Σήμερα μπήκαμε να παίξουμε, καθαρά για τον κόσμο και για αυτό που έχουμε χτίσει μαζί με τον προπονητή μας, καθώς και για πάρτη μας. Δείξαμε πως είμαστε παλικάρια και αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο της Καρδίτσας.

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες στα αποδυτήρια, είναι τραγική. Είμαστε απλήρωτοι τρεις μήνες, είμαστε μόνοι μας. Νιώθω πως μπαίνω σε ένα καράβι ακυβέρνητο και πάω, παώ, πάω...

Χωρίς κανέναν από πίσω και καμία στήριξη. Είμαστε εμείς οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, ο Σωκράτης Μπουντούρης, που τρέχει πανικόβλητος και άλλοι δύο-τρεις που αγαπάνε την ομάδα.

Δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχει τίποτα. Οι περισσότεροι είμαστε από άλλες πόλεις.

Χρωστάμε ενοίκια, η κατάσταση είναι άθλια. Συμπαίκτες μου δεν έχουν να βγουν να πιουν καφέ. Σας τα λέω και ανατριχιάζω. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αύριο της ομάδας, η πλευρά η δικιά μας έδωσε τα πάντα και εγω μπορώ να πω πως αύριο θα φύγω με ψηλά το κεφάλι.

Θα φύγω χωρίς ευρώ να κάνω διακοπές, αλλά θα φύγω με αξιοπρέπεια...».
Απόδοση: Liganews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου