Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΤΕΡΙΝΗ-Πυγμαχία: Δύο ταλαντούχες μορφές στην ομάδα του «Α.Σ. ΧΟΥΡΟΝ»!

ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Έντονο ενδιαφέρον σημειώνεται στον Πυγμαχικό τομέα της σχολής «Α.Σ. ΧΟΥΡΟΝ» από δύο ταλαντούχες μορφές που έχουν σαγηνέψει όχι μόνο το αγωνιστικό τμήμα αλλά και τους μεγαλύτερους αθλούμε νους της σχολής με την απίστευτη δεξιοτεχνία κινήσεων και το φυσικό χειρισμό των ικανοτήτων τους.

Η ερμηνεία κινήσεων και στοιχείων των δύο νεαρών αθλητών τους κατατάσσει απλά στο συγκεκριμένο άθλημα.
Βέβαια πως αισθάνεται και ο ίδιος ο Προπονητής Κώστας (HURON) ΧΟΥΡΙΔΗΣ ο οποίος εκδήλωσε την μεγάλη του αισιοδοξία και πλήρη ικανοποίηση από την φοβερή αυτή εμφάνιση των δύο φυσικών ταλέντων που αποδίδουν οι δύο νέοι μαχητές πλαισιώνοντας το αγωνιστικό παμπαίδων. Άλλο ένα εκπληκτικό κίνητρο για καλύτερη καλλιέργεια του αθλήματος στην περιοχή μας.

Καλό σημάδι  για ένα μελλοντικό δυναμικό μαχητικών αθλημάτων αποδεικνύουν οι μικροί μας μαχητές με την ανυπόμονη δυναμικότητα συμμετοχής των στις προπονήσεις, τον απερίγραπτο ενθουσιασμό προς τον δάσκαλο,  και το ιδιαίτερο Πάθος στην φύση του αθλήματος που προσφέρει το HURONBOXING στην πόλη μας αλλά και στους νέους μας (μικρούς και μεγάλους για τι ο «σωστός»  αθλητισμός δεν ξεχωρίζει ηλικία και φύλλο)


ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Η ανακάλυψη Ταλέντων σημειώνεται με επιτυχία όχι μόνο από το έμπειρο μάτι του Προπονητή ή μιας τυχαίας συνάντησης  αλλά όταν οι  ΔΙΑΥΛΟΙ τοποθετούνται στα σωστά σημεία με αναμμένους φάρους έτσι ώστε να προσελκύονται όλο και περισσότεροι νέοι, από, προς όλες τις κατευθύνσεις.

Τα υπόλοιπα στο καναβάτσο…….
made by huron

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου