Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Τέλος ο Βελιτζέλος απο τον Μακεδονικό

Χώρισαν οι δρόμοι του Μακεδονικού με τον Κώστα Βελιτζέλο, με απόφαση της διοίκησης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα και ξεκινά το «σαφάρι» διαδοχής στους «πράσινους», για να αξιοποιήσουν τη διακοπή των εορτών.

Η απόφαση πάρθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης και ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης:

«Ο Α.Σ. Μακεδονικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Κώστα Βελιτζέλο, και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας και παράλληλα ό,τι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο. Ο σύλλογος βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου προπονητή ενώ οι προπονήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιούνται υπό τις οδηγίες του Βασίλη Μπίλη και Στέφανου Κρεμέζη».

Ο Βελιτζέλος, που οδήγησε στην περσινή άνοδο τον Μακεδονικό και σε αρκετές καλές εμφανίσεις φέτος, τόνισε στο «pamebala.gr» μετά τον χωρισμό του με τους «πράσινους»:

 «Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα, είναι απόφαση που πήρε η διοίκηση. Ο Μακεδονικός είναι τέταρτος, αγωνιστικά σε καλό επίπεδο. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να πάει ψηλότερα. Βαθμολογικά αδίκησε τον εαυτό της η ομάδα και εύχομαι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται».
Πηγή: pamebala.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου