Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Βόλει: Δυο νίκες οι άντρες και χρίζονται πρωταθλητές χειμώνα!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Έτοιμοι αναμένεται να παρουσιαστούν για ακόμη μια φορά οι άνδρες του Πιερικού για τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια την Παρασκευή και το Σάββατο 15 και 16 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Σε φουλ ρυθμούς με 3 προπονήσεις Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη προετοιμάστηκαν για τα 2 παιχνίδια, ώστε με δυο καθαρές νίκες να παραμείνουν στην 1η θέση της βαθμολογίας και ν'αναδειχθούν πρωταθλητές Χειμώνα.

Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι το πιο δύσκολο από τα δυο καθώς η ομάδα του Πιερικού αντιμετωπίζει στην Έδεσσα στις 20:15 τον Ίκαρο, σ'ενα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι που κρύβει αρκετές παγίδες. Χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή από τους παίκτες του Πιερικού γι'αυτό και ο προπονητής της ομάδας φρόντισε για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας.

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πιο εύκολο και αναμένεται να επικρατήσει ο Πιερικός με μια ακόμη καθαρή νίκη, καθώς υποδέχεται στην Κατερίνη το Σάββατο στις 16:00 τον Άτλα Κιλκίς. Η ομάδα του Πιερικού αν και δεν θα παρουσιαστεί πλήρης λόγω τραυματισμών παικτών, εντούτοις είναι τέτοιο το βάθος της ομάδας που οι παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα, είναι ικανοί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου