Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

"Πολύ σημαντικός ο Γιαννούλης για εμάς. Ο ένας καλύτερος απο τον άλλον με Χατζηισαΐα"!

Σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis 95,5 ο Θοδωρής Βασιλακάκης μίλησε για την εκπληκτική πορεία του Ατρόμητου, τα δικά του γκολ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και τους δανεικούς του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται στην ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά:

Για τα εκπληκτικά τέρματα που πέτυχε στα τελευταία παιχνίδια όπως το ψαλιδάκι κόντρα στον Πλατανιά: «Τα γκολ είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Το ψαλιδάκι είναι αρκετά τυχερό και ιδιαίτερο γκολ. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, λειτουργείς εκείνη την ώρα με ποδοσφαιρικό ένστικτο. Εύχομαι να βάλω και άλλα γκολ τώρα και ας μην είναι σαν και αυτό, δεν πειράζει. Το γκολ είναι γκολ».

Για το κλίμα στον Ατρόμητο: «Η κατάσταση αυτή τη στιγμή και από την αρχή της χρονιάς είναι μαγική. Είμαστε μια παρέα όλοι μαζί.

Για τον Αμρ Ουάρντα: «Ο Ουάρντα είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας που θέλει να γίνεται το δικό του και πρέπει να πηγαίνουμε με τα νερά του. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι φυσικό να δυσκολεύεται να αφομοιώσει τέτοιους χαρακτήρες. Είναι δύσκολο να τους βάλει στο κλίμα. Εμείς στον Ατρόμητο ίσως να τον έχουμε περισσότερο ανάγκη. Το παιδί έχει κάποιους ψηλούς προσωπικούς στόχους και δουλεύει σκληρά. Νομίζω είναι αμοιβαία η ανάγκη, αυτός χρειάζεται εμάς και εμείς αυτόν.

Για τον Γιαννούλη και τον Χατζηισαΐα: «Είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Τι να πρωτοπώ. Μακάρι να είναι υγιείς και να μπορούν να μας βοηθήσουν στην συνέχεια».

Για τους πολλούς δανεικούς που έχει ο Ατρόμητος: «Κοιτάξτε, είναι δανεικοί μεν αλλά γνωρίζονται όλοι πολύ καλά μεταξύ τους».

Για την πιθανή επιστροφή Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ: «Εγώ του έχω πει να κάνει ό,τι νομίζει αυτός ότι είναι το καλύτερο. Για εμάς, πάντως, είναι πολύ σημαντικός. Προσωπικά, πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να ολοκληρώσει την χρόνιά στον Ατρόμητο και μετά να πάρει κάποια μεταγραφή».

Για το αν στέλνει κάποιο μήνυμα φέτος ο Ατρόμητος, γιατί έχει παίκτες που έφυγαν από τις ομάδες τους, ως όχι και τόσο καλοί: «Δεν ξέρω άμα περνάει κάποιο μήνυμα. Πιστεύω ότι είναι θέμα προπονητή. Σε μερικούς προπονητές αρέσει κάποιος παίχτης ενώ σε άλλους όχι».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Πιστεύω ότι είναι ο πιο δίκαιος προπονητής και θα εκτιμήσει την προσπάθεια κάποιου παίκτη. Ο Λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει το πιο επιθετικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ειδικά τον τελευταίο μήνα ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ καλά και είναι πολύ δυνατός. Χαίρομαι που βάζει τους Έλληνες παίκτες αλλά πιστεύω ότι δεν κοιτάει εθνικότητες».

Για το αν έρθει ποτέ στον ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι πολύ μακριά ακόμα. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του και εγώ το απολαμβάνω εδώ στον Ατρόμητο. Ας έρθει το καλοκαίρι πρώτα και βλέπουμε.

Για το πώς βλέπει τη διαιτησία στο φετινό Πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι φέτος έχουμε αδικηθεί λίγο από την διαιτησία αλλά νομίζω ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια».

Για τη μάχη του τίτλου: «Είναι πολύ απρόβλεπτο το Πρωτάθλημα. Συναισθηματικά, πέραν του Ατρομήτουν θα υποστηρίξω τον πρώην προπονητή μου. Θέλω να πετύχει ο Λουτσέσκου. Του εύχομαι να πετύχει όλους τους στόχους του».
Πηγή: thessports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου