Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Θα "την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια" ο Νταντάμης όπως πάντα ! ! !

Ανακοίνωσε και επίσημα με προσωπική του ανάρτηση στο facebook το ενδιαφέρον του ο Γιώργος Νταντάμης να διεκδικήσει τον δήμο Κατερίνης. Θα αποτελούσε μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη και θα επηρέαζε το κλίμα με τις υποψηφιότητες των επικείμενων δημοτικών εκλογών εάν την εννοούσε πραγματικά .  Δεν μας φάνηκε καθόλου παράξενος όμως ο τρόπος που επέλεξε για ακόμη μια φορά ο κ. Νταντάμης να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον δήμο Κατερίνης καθόσον είναι πιστή αντιγραφή της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου.

Έτσι λοιπόν για να σας θυμίζουμε τι έγινε τότε, τον Ιανουάριο του 2014 το ίδιο ειδησιογραφικό "Μπλογκ" ,όπως και σήμερα, είχε δήθεν πληροφορίες για υποψηφιότητα στο δήμο Κατερίνης που θα προκαλούσε "ΣΟΚ" ! Ακολούθησε λίγες μέρες μετά ανακοίνωση του κ. Νταντάμη περί ενδιαφέροντος για την διεκδίκηση του Δήμου στο ίδιο μπλογκ με τον τίτλο "Ο κύβος ερρίφθη".
Τελικά ερρίφθη "αέρας κοπανιστός" και ο κύριος Νταντάμης απέσυρε την δήθεν υποψηφιότητά του για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει....(η όχι ; ).

Σήμερα λοιπόν οι πολίτες της Κατερίνης καλούνται να δουν το ίδιο έργο σε επανάληψη και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Τουλάχιστον αν άλλαζαν τους πρωταγωνιστές θα είχε ένα κάποιο ενδιαφέρον.
Θυμίζουμε στους συμπολίτες μας λοιπόν το πόσο αξιόπιστη είναι η υποψηφιότητα του κ. Νταντάμη και τους ενημερώνουμε δημόσια ότι η συγκεκριμένη δήθεν υποψηφιότητα υποκινήθηκε και στηρίζεται από συγκεκριμένους επιχειρηματικούς - πολιτικούς παράγοντες της πόλης μας οι οποίοι εξυπηρετούν τα δικά τους και μόνο συμφέροντα !
Πολύ σύντομα θα δουν οι Κατερινιώτες ποιοι και γιατί έβαλαν μπροστά τον κ. Νταντάμη παρουσιάζοντάς τον ως δήθεν διεκδικητή του Δήμου τον οποίο στο τέλος θα βάλουν να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά εδώ και χρόνια, "Να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια" όπως λέει και η νεολαία μας.

Εμείς συνεχίζουμε αυτό που εδώ και καιρό κάνουμε , να αποτελούμε και να υποκαθιστούμε ουσιαστικά την αντιπολίτευση στο Δήμο Κατερίνης . Να ορθώνουμε ανάστημα και τοίχο στον κατήφορο που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τον Δήμο μας ο σημερινός δήμαρχος !"

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου