Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Οι πολιτικοί καλλικάντζαροι (Μια απάντηση στο δήμαρχο Σάββα Χιονίδη)

Αγαπητέ δήμαρχε, με προσοχή είδαμε τη συνέντευξή σου στην εκπομπή Στα Πέριξ, της TV100 στην οποία αναφέρθηκες ακόμη μια φορά στην "επένδυση" στο δάσος της Μηλιάς και στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών. Οι ανακρίβειες που είπες ήταν πολλές.
Τις έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, συνηθίζεις να τις επαναλαμβάνεις όμως ο εθισμός, όπως πολύ καλά πια γνωρίζεις, είναι άσχημο συνήθειο. Καταστρέφει ακόμη και τις καλύτερες οικογένειες.
Σε ότι αφορά τη φράση σου “Μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι είμαστε η Λαική Δημοκρατία της Λιβύης.

 Είμαστε μια συντεταγμένη χώρα και δε μπορεί να κινούμαστε ούτε με τραμπουκισμούς ούτε με λαϊκίστικες πολιτικές άλλων δεκαετιών” θα σου απαντήσουμε με την ερώτηση, ποιος κάλεσε ιδιωτικούς φουσκωτούς μπράβους να προστατεύουν τον κύριο Δρούγκα (από τι άραγε;) στο περιβόητο δημοτικό συμβούλιο, θα σου υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω "μπράβος" μπαινόβγαινε στο γραφείο σου και θα σε παρακαλέσουμε να σταματήσεις να λες ψέματα.
Διότι όταν υπάρχουν 1000 υπογραφές με τις οποίες οι κάτοικοι των 3 χωριών δεν επιθυμούν μιας
 τέτοιας έκτασης και φιλοσοφίας επένδυση, όταν ομόφωνα το τοπικό συμβούλιο Μηλιάς με τους 3 συμβούλους του (εκ των οποίων η πρόεδρος κι ένα μέλος είναι εκλεγμένοι με τη δική σου παράταξη,) λένε ΟΧΙ στην επένδυση αυτή, τότε η επιμονή σου να λες και μάλιστα δημόσια
 ότι η τοπική κοινωνία σαφώς είναι υπέρ της επένδυσης, σε κάνει επικίνδυνο πλέον για το δημόσιο συμφέρον.

Επικίνδυνο και ψεύτη. Η τοπική κοινωνία εκφράζεται δημοκρατικά όπως εσύ ο ίδιος λες, μέσα από τα δημοκρατικώς εκλεγμένα όργανά της. Και στη Μηλιά οι τοπικοί
 σύμβουλοι ψήφισαν όχι. Όταν εσύ το ΟΧΙ το κάνεις ΝΑΙ, αυτομάτως είσαι ψεύτης.

Τα παραμύθια σου περνάμε μόνο στο Πάρκο των Χρημάτων αλλά όχι στο Δάσος της Μηλιάς.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου