Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ο Ρεξ και το σύστημα ασφάλειας του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης

Στα κτίρια και στην αυλή του Καπνικού Σταθμού έχει τοποθετηθεί σύγχρονο σύστημα ασφάλειας, δωρεά της εταιρίας Ζάρρας Κωνσταντίνος. Ο Ρεξ είναι η μασκότ της αυλής του Καπνικού Σταθμού. Μεγάλωσε εκεί με την φροντίδα των εθελοντών, είναι μεν «αδέσποτος», όμως είναι πλήρως εμβολιασμένος, υγιέστατος και πάντα φιλικός σε μικρούς και μεγάλους.
Το σπίτι του είναι η αυλή του Καπνικού Σταθμού τον οποίο «φυλάει» τα βράδια, όταν επιστρέφει από τις εξόδους του. Τον ταΐζουν φίλοι της ομάδας σε διάφορα μέρη της πόλης τους οποίους, όταν τους συναντήσει, τους συνοδεύει πάντα μέχρι την εξώπορτά τους. Το ίδιο κάνει και με κάποιους γονείς μαθητών οι οποίοι τα μεσημέρια περιμένουν τα παιδιά τους έξω από το 11ο Δημοτικό Σχολείο. Πάντα χαρούμενος συνοδεύει τα παιδιά μέχρι τα σπίτια τους.

Ο Ρεξ ποτέ δεν γαύγισε άνθρωπο! Είναι ένα ευγενέστατο και ήσυχο ζώο το οποίο έμαθε να συμβιώνει με την μεγάλη παρέα των εθελοντών του Καπνικού Σταθμού και τα υπόλοιπα ζώα της αυλής. Γι αυτό τον λόγο και δεν του …εμπιστευόμαστε τη φύλαξη του κτιρίου. Αυτή τη δουλειά την κάνουν νύχτα-μέρα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί στα κτίρια του Καπνικού Σταθμού, δωρεά της εταιρίας Ζάρρας Κωνσταντίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου