Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Νίκος Θεοδοσιάδης: Πρέπει να λυθούν τα προβλήματα που έχουμε!

Να βρεθούν οι λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα ήταν η κύρια τοποθέτηση του τεχνικού του Απόλλωνα Λάρισας Νίκου Θεοδοσιάδη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη. Ο κ. Θεοδοσιάδης αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική ήταν η νίκη καθώς με αυτή πήρε αξία το «διπλό» στη Καλλιθέα, ενώ χαρακτήρισε το πρώτο 25λεπτο ως το χειρότερο της ομάδας επί ημερών του. Παράλληλα ανέφερε ότι χρειάζονται ψυχικά αποθέματα προκειμένου να γυρίσεις ένα παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον προπονητή του Εργοτέλη για τη δουλειά που κάνει στο σύλλογο. Τέλος δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για τις Άγιες Μέρες που έρχονται.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Για μας ήταν μια σημαντική νίκη καθώς πήρε αξία το διπλό που κάναμε στην Καλλιθέα. Είχα επισημάνει στα παιδιά ότι αυτό το παιχνίδι ήταν το πιο δύσκολο, γιατί την είδα την ομάδα και ήξερα πόσο δύσκολο θα ήταν. Στο πρώτο 25λεπτο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο και θεωρώ ήταν το χειρότερο ξεκίνημα που έχουμε κάνει σε παιχνίδι.

Μετά το γκολ που δεχτήκαμε αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και ανεβάσαμε την πίεση ψηλά, κερδίσαμε μέτρα στο γήπεδο και εκμεταλλευτήκαμε κάποια λάθη των αμυντικών και δημιουργήσαμε δύο τετ α τετ με τον Σαχινίδη που δεν μπορέσαμε να τα ολοκληρώσουμε με γκολ, ενώ ήρθε η φάση του πέναλτι και η αποβολή.

Κάπου εκεί φαινόταν ότι το παιχνίδι θα γινόταν πιο εύκολο για εμάς, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Εργοτέλης προηγήθηκε. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Παναγιώτη σε αυτή τη φάση, είναι ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας και το μέλλον του ανήκει. Συμβαίνουν αυτά.

Η ομάδα αντέδρασε και γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Το είπα και στα αποδυτήρια για την αντίδρασή τους μετά το 1-2. Ήταν πολύ σημαντικό άσχετα αν ο Εργοτέλης έπαιζε με 10 παίκτες. Εκεί θέλει πολλά ψυχικά αποθέματα και τα παιδιά τα βρήκαν. Είναι θετικό ότι κλείνει καλά το πρωτάθλημα για εμάς πριν τις γιορτές, όμως κι εμείς πρέπει να βρούμε και να λύσουμε τα προβλήματά μας που είναι πολλά.

Δεν μιλάω μόνο αγωνιστικά, αλλά και για άλλα. Πρέπει να βρούμε λύση αν θέλουμε η ομάδα να έχει ακόμα καλύτερη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Τάκη για την πολύ καλή ομάδα που παρουσιάζει. Θεωρώ ότι με όσα έχω δει η βαθμολογική θέση την αδικεί. Εύχομαι να έχει καλή συνέχεια. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία».

Για το θέμα προσθαφαιρέσεων: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Έχουμε να λύσουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Θα λυθούν άμεσα, μπορεί και σήμερα το βράδυ να έχω ραντεβού με τον πρόεδρο. Αν δεν έχω σήμερα, θα έχω αύριο».

Σε περίπτωση που δεν λυθούν; «Ο καθένας θα πάρει τις αποφάσεις του».
Πηγή: AthleticLarissa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου