Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Σοβαρός τραυματισμός του προέδρου της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Κατερίνης

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο γήπεδο της Ν. Ζωής Θεόδωρος Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια του εξ΄αναβολής αγώνα της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας, ανάμεσα στην ΠΑΕ Ποντίων και την Ακαδημία Π.Π.Π..
Κατά το σημερινό παιχνίδι λοιπόν σε μια φάση που η μπάλα βγήκε έξω απο τον αγωνιστικό χώρο, ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας των ποντίων Χρήστος Βογιατζής, θέλησε να την κλωτσήσει ξανά για να την στείλει στο σημείο που θα ξεκινούσε και πάλι το παιχνίδι.

Στην προσπάθεια του αυτή, γλίστρησε και κυριολεκτικά ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας της ομάδας της Κατερίνης, έπαθε μεγάλη ζημία στο πόδι του, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά και οι πρώτες εκτιμήσεις να μιλάνε για κάταγμα σε κνήμη και περόνη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Pieriasport, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων μεταφέρθηκε αρχικά απο τους ανθρώπους της ομάδας στο νοσοκομείο της Κατερίνης όπου και του έγιναν οι απαραίτητες ακτινογραφίες και είναι πολύ πιθανόν να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη με ασθενοφόρο σήμερα το βράδυ, ώστε αύριο να χειρουργηθεί απο τον γνωστό Κατερινιώτη ορθοπεδικό Μανώλη Παπακώστα.

Το Pierisport εύχεται ολόψυχα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ποντίων περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου