Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Καθολική υπεροχή και παλικαρίσια νίκη του Πιερικού στο Κιλκίς

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 0-1 ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
Μεταμορφωμένος παρουσιάστηκε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο Κιλκίς στο τελευταίο παιχνίδι του α΄ γύρου απέναντι στον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ. Καθολική ήταν η υπεροχή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ  όπου θα μπορούσε να αυξήσει τα τέρματά του μετά από τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μπήκε από την αρχή στο παιχνίδι επιθετικά και με ένα όμορφο τέρμα σε εκτέλεση του Κατσιαμήτα στο 44΄ έκανε το 0-1. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τους  φιλάθλους του που ακολούθησαν την ομάδα στο Κιλκίς και οι οποίοι ακολουθούν τον ΠΙΕΡΙΚΟ σε όλα τα εκτός παιχνίδια του θέλοντας να είναι πάντα κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.

Η ενδεκάδα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ:
Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Τουλίκας, Κανταρτζής, Ουατταρά, Καρτσαμπάς Αθ., Κατσιαμήτας(71΄Καραγκούνης), Κωστίκος, Παραφέστας, Παπαδόπουλος(65΄Κοκονόζι), Κραγιόπουλος(89΄Καρτσαμπάς Αλ.). 

Την Κυριακή ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίζεται στην Κατερίνη, στην συνέχεια του β΄ γύρου με την ομάδα Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 και ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ περιμένει τους φίλους και τους φιλάθλους του να παρευρεθούν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, ώστε να κλείσει νικηφόρα το 2017.

                          Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ             

                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου