Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ο πρώην διαιτητής και Γ.Γ. της ΕΠΣ Πιερίας Κώστας Πολυχρόνης νέος πρόεδρος Δ.Κ. Καλλιθέας

Μια καινούργια σελίδα ανοίγει στα πεπραγμένα του ο πρώην πρόεδρος του Καλλιθεακού και παλιός ρέφερι Κώστας Πολυχρόνης. Πλέον αποτελεί τον πρόεδρο της Καλλιθέας, με την κοινότητα της περιοχής μας να αποκτά στον προεδρικό της θώκο έναν άνθρωπο του αθλητισμού.
Του αθλητισμού και της εκπαίδευσης αφού πέραν των άλλων ιδιοτήτων του, μεταξύ των οποίων είναι και η συμμετοχή του ώς γραμματέας στην πρώην διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας, στον επαγγελματικό τομέα αποτελεί έναν απο τους εκπαιδευτικούς της Πιερίας με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης.

Η νέα του θέση έχει να κάνει με την διαγραφή του προέδρου του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας Βαγγέλης Κήπου από την δημοτική παράταξη "Πολίτες σε Δράση" του δημάρχου του δήμου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.
Έτσι πλέον τα καθήκοντα νέου προέδρου του συμβουλίου ανέλαβε από χθες το απόγευμα, ως ο επόμενος σε σειρά  σε σταυρούς προτίμησης της πλειοψηφούσας παράταξης, Κώστας Πολυχρόνης. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

Ο Κώστας Πολυχρόνης είναι δάσκαλος, υποδιευθυντής στο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας.
Εκλεγμένος δεύτερη θητεία με τον συνδυασμό "Πολίτες σε Δράση" του Σάββα Χιονίδη.
Διετέλεσε Γ.Γ.του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, Γ.Γ.της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, Πρόεδρος του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιθέας "Καλλιθεακός". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου