Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Απόλλων Ράχης-Παλαίμαχοι Πιερικού για την ενίσχυση των οικογενειών της πυρκαγιάς στη Ράχη!

Με πρωτοβουλία του Pieriasport, του βουλευτή Ν.Δ. Ν. Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου και του Απόλλωνα Ράχης, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο οποίο θα αγωνιστούν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, με την τοπική ομάδα του Απόλλωνα Ράχης.

Είναι μια προσπάθεια η οποία έχει στόχο να βοηθηθούν οι τρείς οικογένειες που επλήγησαν πρόσφατα στην Ράχη, απο την καταστροφική πυρκαγιά, που κυριολεκτικά δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων.

Οι φίλαθλοι και γενικότερα όσοι θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, θα μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα μακράς διάρκειας, ζεστό ρουχισμό για ενηλίκους και παιδάκια τα οποία θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, ενώ οι άνθρωποι του Απόλλωνα της Ράχης, θα διοχετεύσουν στις γύρω περιοχές αλλά και την πόλη της Κατερίνης εισιτήρια του αγώνα, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν στις τρείς οικογένειες που έχασαν τις περιουσίες τους.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Λόφου και καλείται όλος ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής να συνδράμει με όποιο τρόπο μπορεί, ώστε να στηριχθούν οι συνάνθρωποι μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει εκδηλώσει τη συμμετοχή της γνωστή εταιρία ροφημάτων, η οποία θα μοιράζει στον κόσμο που θα παρευρεθεί στο γήπεδο ζεστή σοκολάτα, μανταρινάδα κ.α. ροφήματα τα οποία θα είναι προσφορά για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση!

Περισσότερα προσεχώς με την ώρα έναρξης και χρήσιμες πληροφορίες...
Εκ των διοργανωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου