Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

«Άρης και Ηρακλής θα επιστρέψουν στη φυσική τους θέση. Ανασύνταξη μετά τον Πιερικό»

Για τους Θεσσαλονικείς αλλά και τον Κιλκισιακό μίλησε ο Μάκης Κατσαβάκης.
Ο πολύπειρος τεχνικός της ομάδας του Κιλκίς, μιλώντας στο «Μetropolis 95.5», αναφέρθηκε στο Δημήτρη Σπανό, τονίζοντας πως ο Άρης είναι σε καλό δρόμο. Για το «γηραιό» ανέφερε ότι ξεπέρασε την «κρυάδα» της κατηγορίας, ενώ τέλος, για την ομάδα του επεσήμανε ότι μετά την αναμέτρηση με τον Πιερικό θα γίνει ανασύνταξη.

Αναλυτικά, το απόσπασμα της συνέντευξης:

Για το αν πιστεύει πως ο Άρης είναι σε καλό δρόμο:
«Νομίζω πως ο Άρης είναι σε πολύ καλό δρόμο. Όλοι ήθελαν να έρθουν στην ομάδα νέα παιδιά, κάτι που τελικά έγινε. Ο προπονητής είναι πολύ αξιόλογος και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα. Ο Άρης αν βασιστεί σε αυτά τα νεαρά παιδιά, και με τη βοήθεια που πιθανώς να έρθει τον Γενάρη, θα μπορέσει να επιστρέψει στη φυσική του θέση, που είναι η Super League».

Για την αποδοχή που φαίνεται να κερδίζει ο Δημήτρης Σπανός:
«Ξέρω καλά τι σημαίνει Έλληνας προπονητής και έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Αν κάνουμε έναν παραλληλισμό θα δούμε πως στο Basketball Champions League διαπρέπουν οι Έλληνες προπονητές. Πρέπει να εμπιστευτούμε τους Έλληνες προπονητές και να τους δώσουμε χρόνο και εφόδια για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο σου. Βλέπω πως και στην Γ’ Εθνική υπάρχουν πάρα πολλοί ικανοί προπονητές».

Για το αν πιστεύει πως ο Ηρακλής θα τερματίσει πρώτος στο πρωτάθλημα:
«Νομίζω πως ο Ηρακλής πέρασε την «κρυάδα» της κατηγορίας και ανασυντάχτηκε. Παρακολουθώ συχνά την ομάδα και ο κ. Αναστασιάδης είναι φίλος μου. Έχω περάσει από τον Ηρακλή και είναι ένα σωματείο το οποίο εκτιμώ. Έχουν έρθει αξιόλογα παιδιά στον Ηρακλή και ο κόσμος βοηθάει. Πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει ο Ηρακλής στη Football League».

Για τον Κιλκισιακό:
«Ανέλαβα την ομάδα κάτω από αρκετές δυσκολίες. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι έπρεπε να φύγουν φαντάροι και είχαμε προβλήματα. Ο δικός μας όμιλος είναι ο πιο δύσκολος γιατί έχει πολύ δυνατές ομάδες και πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, τόσο στο οργανωτικό κομμάτι όσο και στο αγωνιστικό. Μετά το αυριανό παιχνίδι με τον Πιερικό θα κάνουμε μια ανασύνταξη για να μπορέσουμε να ανεβούμε ψηλότερα. Ο στόχος μας είναι η σωτηρία».
Πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου