Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Γιάννης Νταμπώσης: "Καλό σου ταξίδι δάσκαλε μου φίλε μου σχοινοσύντροφε μου. Θα είσαι πάντα κοντά μας"

Τον δάσκαλο του αποχαιρέτησε ο γνωστός διαιτητής της ΕΠΣ Πιερίας, δάσκαλος πολεμικών τεχνών και ορειβάτης-αναρριχητής Γιάννης Νταμπώσης. Ο Χρήστος Ανανιάδης ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο έκαναν στο παρελθόν εκατοντάδες αναρριχήσεις στα βουνά της χώρας μας και στον αγαπημένο τους Όλυμπο, ο οποίος έτυχε να είναι ο τόπος στον οποίο άφησε την τελευταία του πνοή σε μιά κακιά στιγμή.
Μια κακιά στιγμή που γλίστρησαν και έπεσαν επάνω σε δέντρο, με τον δεύτερο της παρέας τους ο οποίος νοσηλεύεται με σπασμένο χέρι στο νοσοκομείο της Κατερίνης.
Ο Χρήστος Ανανιάδης, ένας εμπειρότατος και καταξιωμένος στον χώρο του ορειβάτης-αναρριχητής, δεν ήταν τόσο τυχερός αφού το χτύπημα στο κεφάλι του, απέβη μοιραίο.

"Καλό σου ταξίδι δάσκαλε μου φίλε μου σχοινοσύντροφε μου. θα είσαι πάντα κοντά μας. Εσύ μου έμαθες το βουνό και δυστυχώς έμελλε να είμαι εγώ αυτός που σε κατέβασε για τελευταία φορά από αυτό. Καλό παράδεισο.." γράφει στον αποχαιρετισμό του ο Γιάννης Νταμπώσης.

Η κηδεία του Χρήστου Ανανιάδη θα γίνει σήμερα Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 3 μ.μ. στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο κέντρο του Χορτιάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου