Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Φρενάρει τις ...ορέξεις του ΠΑΟΚ η διάθεση του Γιάννη Μυστακίδη για επιστροφή!

Ο Γιάννης Μυστακίδης επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και προσπαθεί να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο, αν και τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια άρχισαν να "φουντώνουν", εκείνος δίνει μέσα από την "σκληρή" δουλειά τις δικές του απαντήσεις.
Την ώρα που ο ανταγωνισμός στα άκρα της επίθεσης βαράει... κόκκινο στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, ήρθε και η επιστροφή του Γιάννη Μυστακίδη για να προσθέσει έναν ακόμη... ευχάριστο "πονοκέφαλο" στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μόνο που στην περίπτωση του 23χρονου, μπήκαν στο πλάνο και δεύτερες σκέψεις δεδομένου πως ο "Μύστα" θέλει χρόνο και παιχνίδια στα πόδια του για να επανέλθει στο 100% και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως ο ΠΑΟΚ και ο Ρουμάνος τεχνικός -έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση- θα του εξασφαλίσουν όσα ψάχνει στο β΄γύρο.

Το ότι ο ΠΑΟΚ προβληματίζεται για το καλύτερο δυνατό με φόντο τον "Μύστα", δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει -με τη μορφή δανεισμού-  τόσο εύκολα τον παίκτη, εκτός κι αν βρεθεί κάτι εξαιρετικά καλό σαν προοπτική.

Από την πλευρά του, ο άσος του Δικεφάλου δεν αφήνει λεπτό να φύγει ανεκμετάλλευτο, καθώς ακόμη στις διακοπές των Χριστουγέννων, επιδόθηκε σε ατομικές καθημερινές προπονήσεις και δείχνει πως δουλεύει σκληρά για να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του.
Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου