Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΑΕ Καρίτσας: Ξεκίνημα δευτέρου γύρου με δύσκολη αποστολή!

Με την έναρξη του δευτέρου γύρου η ΑΕ Καρίτσας παίζει στην Θεσσαλονίκη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον ιστορικό Ηρακλή, στην ρεβάνς της πρεμιέρας του φετεινού πρωταθλήματος, όπου η ΑΕΚ είχε υποχρεώσει σε ήττα τον γηραιό με 2-0 με γκολ του Κυρτέγου και του Τροΐρη.
Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει απο τις αρχές Οκτωβρίου και ο Ηρακλής έχει μεταμορφωθεί θεαματικά, γέμισε το ρόστερ του και δίκαια βρίσκεται στο ρετιρέ του 2ου ομίλου και πάει τρένο για την Β' Εθνική.

Η ΑΕ Καρίτσας δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της Γ' Εθνικής, έγιναν κινήσεις που δεν "βγήκαν" και μοιραία η ομάδα της Πιερίας βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα με 10 βαθμούς.

Με δεδομένο το γεγονός ότι η ΑΕΚ απέχει 10 βαθμούς απο την γραμμή του υποβιβασμού αυτό περιπλάκει τα πράγματα και οι ελπίδες πλέον έχουν περιοριστεί σε δύσκολο βαθμό.

Ο ερχομός του έμπειρου προπονητή Μιχάλη Ζιώγα δεν δικαίωσε βαθμολογικά αφού θα "έπρεπε" να είχε καλύτερη συγκομιδή βαθμών, εάν έπαιζε ποιό "επαγγελματικά" σε καθοριστικά παιχνίδια του πρωταθλήματος με τις ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία.

H επανάληψη συνεχώς της "κασέτας" έχουμε άπειρους παίκτες μόνο κακό κάνει μιας και πέφτει η ψυχολογία των νεαρών παικτών και αγχώνει τους έμπειρους που καλούνται να κάνουν το κάτι παραπάνω με αρνητικά έως τώρα αποτελέσματα.

Κατά την άποψη πολλών φιλάθλων η ΑΕΚ, σύμφωνα πάντοτε με την εικόνα που παρουσίασε στον πρώτο γύρο άξιζε να έχει τουλάχιστον άλλους 7-8 βαθμούς ακόμη και αυτό δεν έγινε είτε απο κακή εκτίμηση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, είτε απο  κακή αγωνιστική διαχείριση σε αρκετά παιχνίδια (λόγω "σκάουτιγνκ"), είτε απο καθαρή ατυχία

Πάντως, αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια οι άνθρωποι της Διοίκησης της ΑΕ Καρίτσας, που κάλυψαν στο ακέραιο οικονομικά όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας και προς τα έξω στον 2ο όμιλο φαίνεται ότι είναι απο τις νοικοκυρεμένες και τις ποιό φερέγγυες σε όλα τα θέματα.       

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Τρακαλιάνης (ΕΠΣ Σερρών) με βοηθούς τους κ.κ Παπαδόπουλο, Χαραλαμπόπουλο (ΕΠΣ Κιλκίς).
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου