Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Παλαίμαχοι ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΠΑΟΚ έπαιξαν στο Α΄ΔΑΚ για τον Γιώργο! (φωτο)

Μια πολύ σημαντική φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης, επι την σκέπη της ΕΠΣ Πιερίας και με διοργανωτές τους Διαιτητές της περιοχής μας. Στα πλαίσια της, πραγματοποιήθηκε και φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του ΠΑΟΚ, το οποίο έληξε με νικητές τους Θεσσαλονικείς με σκορ 3-1.

Ακολούθησε τραπέζι στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων και αξίζει να αναφερθεί ότι όλη η προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΠΣ Πιερίας και του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας, στέφθηκε με επιτυχία. Αποδείχθηκε ότι ο Γιώργος, ο διαιτητής της ΕΠΣ Πιερίας και μέλος του συνδέσμου Διαιτητών της Πιερίας, δεν είναι μόνος του!


Τόσο το παιχνίδι στο Α΄ΔΑΚ, όσο και το τραπέζι σε γνωστή ταβέρνα του Μυλαυλάκου, πραγματοποιήθηκαν παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιου Τόκα και του ειδικού συμβούλου της ένωσης Γιάννη Συμεωνίδη.  Πρίν την έναρξη του φιλικού αγώνα ο κ. Συμεωνίδης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον ΠΑΟΚ την οποία παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας των βετεράνων της Κυριάκος Αλεξανδρίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, τίμησε με πλακέτα τους παλαίμαχους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, με την πλακέτα να παραλαμβάνει ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Στάθης Παρουσιάδης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δώρισε υπογεγραμμένη απο όλους τους παίκτες της φανέλα στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ν. Πιερίας, για να παραδοθεί στο μέλος τους, του οποίου η υγεία δοκιμάζεται. Την φανέλα παρέλαβαν ο πρόεδρος του συνδέσμου Κώστας Λαφατζής και ο ταμίας, Χρήστος Καραμπούλας.

Την εκδήλωση και τις ενδεκάδες των δυο ομάδων, παρουσίασε ο γνωστός Κατερινιώτης φίλαθλος, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, άνθρωπος του ποδοσφαίρου και αγνός φίλος του Πιερικού εδώ και πολλά χρόνια, εκπρόσωπος τύπου σήμερα στην ομάδα της Κατερίνης, Βασίλης Τσακιρίδης.

Το Pieriasport εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης και σας την παρουσιάζει:
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου