Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Παρουσία ΤΙΤΑΝΩΝ η παρουσίαση του βιβλίου του ημίθεου ΘΩΜΑ ΜΑΥΡΟΥ στην Κατερίνη!

Ένας ΤΙΤΑΝΑΣ του Πιερικού ποδοσφαίρου και της ομάδας που έκανε γνωστό τον ιστορικό ΠΙΕΡΙΚΟ σε κάθε γωνιά της χώρας μας, ο ογκόλιθος Γιώργος Κεφαλίδης, επιστρέφει μετά απο χρόνια στην ποδοσφαιρομάνα Κατερίνη. Την πόλη που έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα με την φανέλα του τότε Άρχοντα του Βορρά, αναδεικνύοντας τον και ανοίγοντας τον δρόμο προς την Πανελλήνια καταξίωση με την φανέλα του δικεφάλου της Αθήνας!
Ο λόγος της επίσημης επιστροφής του στην διαχρονικά γοητευτική και φιλόξενη Κατερίνη, είναι η παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου.

Ενός ημίθεου άσσου του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ενός στράικερ που έγραψε με χρυσά γράμματα την λαμπρή ιστορία του και σε συνάρτηση με την ιστορία της ΑΕΚ, η οποία αποτελούσε ανέκαθεν την ομάδα των ανθρώπων της προσφυγιάς, της μεσαίας και κατώτερης τάξης των Ελλήνων.

Το πρωί της Κυριακής, το συνεδριακό κέντρο της ΕΚΑΒΗΣ θα αποτελέσει πόλος έλξης για τους φιλάθλους της Πιερίας. Μαζί με τους δυο επικούς εκφραστές του παλιού καλού και αναγνωρίσιμου εκείνη την εποχή ποδοσφαίρου της χώρας μας, το παρόν θα δώσουν και οι παλαίμαχοι άσσοι του Απόλλωνα Αθηνών Μιχάλης Σιμιγδαλάς (ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο την ΑΕΚ) και Τάκης Παντέλης (με μετέπειτα πορεία σε εθνική Ελλάδος και ΠΑΟΚ), οι οποίοι θα στηρίξουν με την παρουσία τους στην πόλη μας, την παρουσίαση του βιβλίου του μεγάλου Θωμά Μαύρου!

Το παρόν θα δώσει αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων του Πιερικού, η οποία θα τιμήσει την παρουσία του Γιώργου Κεφαλίδη (μέλος συλλόγου Παλαιμάχων Πιερικού) στην Κατερίνη, όπως θέλει να τιμήσει και την παρουσία του τεράστιου Θωμά Μαύρου στην Πιερία! Γι αυτό και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, καλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παραστούν στην παρουσίαση του βιβλίου, να βρίσκονται στην ΕΚΑΒΗ το πρωί της Κυριακής.

Ποιός-ποιός-ποιός...ο Μαύρος ο Θεός!!!
Όταν το ποδόσφαιρο ήταν πραγματική αγάπη για τους Έλληνες φιλάθλους, η ΑΕΚ αποτελούσε την απαστράπτουσα βασίλισσα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Πιερικός του Γιώργου Κεφαλίδη, γοήτευε τις μάζες των ποδοσφαιρόφιλων, που κατέκλυζαν κατά χιλιάδες τις κερκίδες των γηπέδων στην χώρα μας!
Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου