Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

ΤΩΡΑ στη Ράχη Πιερίας: Τρείς οικογένειες χάνουν τα σπίτια τους απο φωτιά (φωτο)

Τραγωδία μπορεί να χαρακτηρισθεί το γεγονός ότι μέσα στην γιορτινή περίοδο και λίγες ημέρες πρίν τα Χριστούγεννα, τρείς οικογένειες απο την περιοχή μας χάνουν τις περιουσίες τους, απο φωτιά η οποία καίει τα σπίτια τους αυτή την ώρα στη Ράχη Πιερίας.

Το Pieriasport ενημερώθηκε απο αναγνώστη του για την φωτιά, η οποία είναι άγνωστο ακόμη απο ποιόν λόγο προκλήθηκε, στην κοινότητα της Ράχης και σε οίκημα που περιελάμβανε 3 κατοικίες, φιλοξενώντας τρείς οικογένειες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έρχονται απο τη Ράχη και όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες και το βίντεο που μας έχει αποσταλεί, το κτίριο έχει καταστραφεί ολοσχερών.Περισσότερα στοιχεία θα έχουμε σε λίγο...

2 σχόλια:

  1. Από σόμπα πήρε το ένα σπίτι κ εξαπλώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δύο σπίτια παθανε μεγάλη ζημιά το τρίτο είναι σε καλύτερη κατάσταση.Οι άνθρωποι ζητάνε βοήθεια και στήριξη με τα καθημερινά απαραίτητα σε ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι μέχρι κ έπιπλα.Στο ένα σπίτι μένουνε δύο ανήλικα παιδιά 3 και 4 ετών και περιμένουν και το τρίτο τους αδερφάκι σε ένα μήνα.Δεν έπαθε κανένας τίποτα ευτυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή