Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Δήμος Πύδνας Κολινδρού: "Δεν υπάρχει κανένα ρήγμα μεταξύ Δημάρχου και αντιδημάρχων"

Είναι πράγματι άχαρο να προσπαθείς να απαντήσεις σε μια συλλογικότητα «φάντασμα», πίσω από τον ψευδεπίγραφο τίτλο της οποίας κρύβονται σκοπιμότητες αντιπολιτευτικού χαρακτήρα και άλλες ανομολόγητες επιδιώξεις, ωστόσο η ανάγκη να γνωρίζουν οι συνδημότες μας την αλήθεια και την αντικειμενική πραγματικότητα, μας υποχρεώνει –για πρώτη και τελευταία φορά - να μην αφήσουμε αναπάντητο ένα τόσο ολοφάνερα ανυπόστατο, συκοφαντικό και, εν τέλει, φαιδρό δημοσίευμα.

Αλλά ας απαντήσουμε επί της ουσίας των καταγγελλομένων:

α) Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας, και μαζί τους ανησυχούντες «Βόρειους ενεργούς πολίτες» ότι όλοι οι αντιδήμαρχοι, χωρίς καμιάν εξαίρεση, όχι μόνον έχουν τυπικές αλλά και ουσιαστικές σχέσεις με τον Δήμαρχο, και, μάλιστα, συνεργάζονται σε καθημερινή βάση αρμονικά και ομόθυμα για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.
Κανένα ρήγμα δεν υπάρχει στις σχέσεις τους ούτε κάποιο σύμπλεγμα «αχαριστίας – ευεργεσίας», γιατί η παράταξή μας θεμελιώθηκε στη βάση πολιτικών αρχών που είναι αδιαπραγμάτευτες στην άσκηση της πολιτικής μας. Ας ψάξουν, λοιπόν, σε άλλες δημοτικές παρατάξεις για διχόνοιες και αποσκιρτήσεις…

Β) Ο νυν Δήμαρχος όχι μόνο δεν πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου, αλλά και είναι σε θέση να διαβεβαιώσει, μετά γνώσεως λόγου, τους πάντες πως στη διάρκεια της θητείας αυτής της διοίκησης δεν πρόκειται να υπάρξουν λόγοι για δικαστικές κλήσεις ή περιπέτειες, όσο κι αν δεν χαροποιεί και δεν ενθουσιάζει κάτι τέτοιο τους πολιτικούς αντιπάλους του, οι οποίοι με πολιτική δειλία κρύβονται πίσω από μια αόριστη και αόρατη «συλλογικότητα».

γ) Όσον αφορά το πολιτικό μέλλον του καθενός μας, αυτό φυσικά εξαρτάται από τη λαϊκή βούληση και την ετυμηγορία των συνδημοτών μας. Ωστόσο, χωρίς ίχνος αλαζονείας, θα λέγαμε σε όλους αυτούς που προβλέπουν το «οριστικό μας τέλος» ότι θα χρειαστεί να κάνουν μεγάλη υπομονή, γιατί η πραγματική σφυγμομέτρηση, που δείχνει τις διαθέσεις των συνδημοτών μας, και αποτυπώνεται στις συχνές και ποικίλες καθημερινές επαφές μαζί τους διαψεύδει τις προβλέψεις τους. Φαίνεται πως οι αντίπαλοί μας θα μείνουν με τους ευσεβείς πόθους τους αδικαίωτους...

Και με την ευκαιρία αυτή ας το καταλάβουν καλά πως εμείς λογοδοτούμε με τα έργα και ακέραιη τη συνείδηση της ευθύνης μονάχα στους συνδημότες μας, που μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται για την αναμόρφωση του δήμου μας και τη δικαίωση των προσδοκιών και των οραμάτων τους.

Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου