Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας! Γιώργο δεν θα είσαι μόνος ΠΟΤΕ!

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν στην τέλεση της χθεσινής γιορτής του ποδοσφαίρου, που ζήσαμε στο Α ΔΑΚ, αφιερωμένη στο δικό μας  Γιώργο.
Ευχαριστούμε θερμά την ΕΠΣ Πιερίας, για την συνδιοργάνωση του αγώνα, το Δήμο Κατερίνης για την παραχώρηση του Α ΔΑΚ, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για την άδεια τέλεσης του αγώνα και ιδιαίτερα τον κ. Στίκο,
την ΔΟΥ Κατερίνης για την άδεια έκδοσης λαχνών ενίσχυσης για το Γιώργο, τον Ερυθρό Σταυρό Κατερίνης για την ιατρική κάλυψη της διοργάνωσης, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, τις ομάδες των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και του Πιερικού, την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας, όλες τις ομάδες του δυναμικού της ΕΠΣ Πιερίας, όλους τους διαιτητές-μέλη μας που έτρεξαν και βοήθησαν για την τέλεση του αγώνα, τους μικρούς ήρωες δηλαδή τις ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν, όλα τα ΜΜΕ για την προβολή του αγώνα, τον κ. Τσακιρίδη Βασίλειο για τον χειρισμό του ήχου και της κονσόλας, τον κ. Μαλεζά (υπεύθυνο του Α ΔΑΚ),  τον κ. Γιάννη (υπεύθυνο του κυλικείου του Α ΔΑΚ), το τυπογραφείο Αμανατίδη, την Κάβα Παπαγιαννούλη για την ευγενή χορηγία των νερών και χυμών για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών, την ψησταριά Σάββας (ο Σουηδός) για την άψογη φιλοξενία στους καλεσμένους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, καθώς και όλο τον κόσμο της Πιερίας, που ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθεια μας αυτή.

Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο Μπάμπη Πεΐδη που βοήθησε και ήταν δίπλα μας σε όλες τις φάσεις της διοργάνωσης.

Τέλος ευχαριστούμε τους Στέργιο Τόκα και  Γιάννη Συμεωνίδη για την αμέριστη βοήθεια τους. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να καλύψουμε την όλη διοργάνωση.

Θα θέλαμε να κλείσουμε με μια ευχή:
Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Σπυρίδωνα του Θαυματουργού, ευχόμαστε ο Άγιος να είναι στο πλευρό του Γιώργου και να τον φέρει σύντομα κοντά μας υγιή.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ,
ΓΙΩΡΓΟ....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΠΟΤΕ!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου