Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Δίας Δίου-Πιερικός 5-2 σε φιλική αναμέτρηση!

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, ο Δίας Δίου συνέτριψε με 5-2 τον Πιερικό, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ μέσα σε 22 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Δίου ήταν η… τριάδα Νάκας - Μανικας - Ευαγγελόπουλος, ενώ για τον Πιερικός χρόνο συμμετοχής πήραν οι νεοαποκτηθέντες Κυπαρίσσης, Δαδάκος, Βοσνιάδης καθώς και δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 5’ μετά από κόντρα στα πόδια του Κυπαρίσση. Ο Δίας ισοφάρισε στο 25’ με γυριστό σουτ του Ευαγγελόπουλου μετά από σέντρα του Μανίκα, όμως ο Πιερικός ξαναπήρε το προβάδισμα στο 52’ μετά από ωραία συνεργασία Κυπαρίσση – Δαδάκου και πλασέ του τελευταίου.

Στο 63’ ο Νάκας με μακρινό σουτ «κρέμασε» τον τερματοφύλακα ισοφαρίζοντας σε 2-2 και έξι λεπτά μετά, ο Μανίκας με ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-3. Στο 83’ ο Ευαγγελόπουλος μετά από πάσα του Μανίκα έκανε το 2-4 και δύο λεπτά μετά, ο Ηλίας Μανίκας διαμόρφωσε το τελικό 2-5 για τον Δία Δίου.

Διαιτητής: Παραδεισόπουλος

Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Καραϊσαρίδης

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Βοσνιάδης, Κανταρτζής, υπό δοκιμή, Αθ. Καρτσαμπάς, Κτιστόπουλος, Κραγιόπουλος, Κυπαρίσσης, Δαδάκος, Καραγκούνης.

Έπαιξαν και οι Τσιαμπέρας, Κατσιαμήτας και ένας υπό δοκιμή.

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Νίκος Κουτρουλός): Μπατσογιάννης, Λαζαρίδης, Παναγιωτίδης, Ζαβαντίας, Παρλάντζας, Φωτίου, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης, Καλουσίδης, Νάκας, Μανίκας.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου